Quote:Ja mu swoje powiedziałem, za ostro, przez co potem zrozumiałem że za agresywnie. Tobie już nic do tego
Może i nic mi do tego, ale twoja reakcja mnie po prostu fascynuje. To była czysta patologia. Serio? Za JEDNO ZDANIE? Jak ty w ogóle funkcjonujesz w społeczeństwie? Jak ci matka zwróci uwagę, że np. niedokładnie posprzątałeś pokój, to też ją wyzywasz od najgorszych?
Quote:Dałem cytat z gothica, WoW "WPŁYWAM NA ŻYCIE INNYCH", najwidoczniej tak skoro wciąż męczysz się przy pisaniu postów.
Na jedno moje słowo przypada kilkanaście twoich. I kto tu się męczy z postami?
Quote:Temat -> Krytyka -> przychodzi osoba tamatu -> dalsza krytyka -> łapanie za słówka
Krytyka = zło? Gdybyś nauczył się ją przejmować, to nie byłoby "łapania za słówka". Patrz temat "Jakich gier brakuje w polskim zagrajmy: <Heart of Darkness>" i reakcja zagrajmera MrSetoKami.
Quote:Człowieku, ty daj mi się zająć tym co robię a nie będziesz mi tu narzucał swój "chory typ myślenia", zrób coś, gadaj, montuj, opowiadaj, a potem niech przyjdzie ci ktoś taki jak ty i piep*** trzy po trzy. Poniosło mnie? Zabolała dupcia? No chyba raczej nie. Jedna z niewielu osób którym się nie podoba to co robię, i mam się tym zamartwiać. Komentujesz "krytyku" a sam nie masz się czym pochwalić. A może nie wiem o twoim kanale? No może bym wszedł, gdybyś miał link w profilu. Boli mnie to, to, to i muszę to "tutaj" wysmarować. 6 zdań i mam się już rozpisywać na całą kartę, łapanie za kolejne słówko i cytat z kolejnego filmu i jest o co się dowalić.
Widzisz Beowulfie, człowiek ma taki wspaniały dar, jakim jest umiejętność refleksji nad tym, co zrobił. Owszem, robiłem zagrajmy nie lepsze od takiego MrSetoKami, którego również skrytykowałem. Wiesz, czemu nie robię już zagrajmy? Bo zobaczyłem, że niczym się nie wyróżniam. Moje zagrajmy było zwyczajnym spamem, nie lepszym od wysyłania kolejnych odcinków z Minecrafta przez dzieciarnię. Trzymam moje serie tylko dlatego, że są one jedynymi ukończonymi zagrajmy z Condemned, Metal Slug 2 i Violent Storm. Nie nadaję się do zagrajmy. Wolę grać, a nie gadać. Problem polega na tym, że zdecydowana większosć polskich zagrajmerów jest zupełnie taka, jak ja - szara masa, nikomu niepotrzebna. Nie mają nic ciekawego do przekazania, a w swoich komentarzach pokazują często swoją niedojrzałość (VV, MegaZajka, z których - jak już na pewno zauważyłeś - notorycznie się tutaj naśmiewamy. W większości. Dlatego ja uważam, że powinni dać sobie spokój z robieniem filmików dla dzieciarni w internecie i zająć się czymś innym. A dlaczego o tym piszę/mówię? Bo mogę. Tak po prostu.
Quote:Tak wgl poszedłeś za temat, więc powiedz. Co myślisz o "Pogadajmy z theBeoWulfIV ( 7.06.11r. ) - Po Wakacjach" ?
Napisałem już. Zależy ci na liczbie oglądających cię gimnazjalistów, dlatego twoje starania o polecenie twoich filmów przez triple Jay'a są jak najbardziej logicznym posunięciem. A to, że parę innych osób uważa ciebie przy tym za subową dziwkę, to pfff, nie moja sprawa.
@ziomboy.
Lubisz filmy Uwe Bolla? Nie? To zrób lepsze. Fajnie, że znasz moje prywatne życie. To co, moje czarnuchy? Idziemy po szkole opierdolić browara i sqna?