biLuTV

{socialsites}
|
RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
Quote:Cytat:
Według mnie, czytając twoje posty, nadajesz się do kręcenia, tylko tak jak powiedziałem, nie potrzebnie się poddałeś. Też jestem nie dojrzały, odbieram różnie pewne sprawy, każdy jest inny. Grać też lubię, ale nie nagram ci gry np. gothic, seria ta dla mnie jest odprężeniem się i wykonaniem wszystkich zadań pobocznych, co do jednego.[/qute]
Co kto lubi nagrywać, to już kwestia osobista. Co do niedojrzałości - ty masz te naście lat, ale VVitchaven ma ok. 30, jest ojcem i mężem i po prostu żal dupę ściska, gdy się czyta jego komentarze i PW. Nagrywanie komentarzy do gier to ostatnia rzecz, jaką powinien robić w wolnym czasie.
Heh, przypomniała mi się jedna scena z filmu "Trainspotting", w której to rodzice tak zaniedbywali niemowlaka, aż to w końcu zdechło z głodu.
[quote] A to, że parę innych osób uważa ciebie przy tym za subową dziwkę
To chyba tylko twoje zdanie, kolejne narzucenie swojego typu myślenia, szukasz czegoś by sprowokować, narzucasz innym swoją opinie. Przyszło mi 30 dzieciaków, to dużo? Chyba tak, trzeba nie długo zrobić film na ten temat, albo vlog.
Strona pierwsza tematu. Nom, trzeba zrobić vloga. Napuścisz na nas swoich minionów, niczym VVitchaven?
A dla kogo się robi zagrajmy, to w sumie jest mi obojętne. Byleby człowiek miał świadomość, że poświęca swój wolny czas przede wszystkim dla dzieciarni.
Co rozumiesz poprzez słowo "Dzieciarnia" 7-11 lat ? 12 - 14 czy może 15 - 18?
EDIT:
Powiedzmy, że dla Ciebie "Dzieciarnia" to osoby w przedziale wiekowym od 7 do 18 lat. I powiedzmy, że w tym przedziale wieku znajduje się nasz "Zagrajmer", więc osoba, która dla Ciebie jest dzieciakiem dla niego jest rówieśnikiem, a głownie z takimi osobami najlepiej nam się dogaduje i dla takich osób robi się LP ( oczywiście nie tylko, ale głównie ). Natomiast jeżeli dla Ciebie dzieciarnia to osoby w przedziale wiekowym od 7 do 14 lat, to wiedz, że zawsze znajdzie się wyjątek dla którego warto nagrać kolejne "Zagrajmy w"
Gik Edit: Osoby poniżej 15 roku życia raczej nie zdobywają większego rozgłosu. No, poza Seedem. Brak rozgłosu -> brak chęci do tworzenia dalszych zagrajmy -> kwestia sama się rozwiązuje.
biLu: Mówimy tu o widzach a nie o Zagrajmerach
(This post was last modified: 19-06-2011 21:44 by biLuTV.)
|
|
19-06-2011 21:16 |
|