Poll: Czy podoba Ci się idea podziału?
Tak
Nie
[Show Results]
Note: This is a public poll, other users will be able to see what you voted for.
Post Reply 
League of Legends - podział serwera EU
Author Message
Falc00n Offline
*

League of Legends - podział serwera EU
Za ok. 12 godzin europejski serwer League of Legends zostanie podzielony na europę zachodznią i euorpę północno/wschodnią.

Wszyscy gracze zostaną przydzieleni do danego serwera według swojego kraju. Polska znajduje się (of course) na obszarze przenosin na serwer wschodni.

Cała akcja jest spowodowana ostatnimi problemami z serwerem. Przez rosnącą populację graczy na serwerze EU, stał się on niestabilny i często niedostępny. Często musiałem czekać ok. 1 godz. na dostanie się do gry...

Mimo to pomysł mi się średnio podoba. Niby znowu Riot chce dać nam wynagrodzenie w postaci 14-dniowego IP boost'a, ale wciąż nie jestem zadowolony z przeprowadzki. Wyczuwam, że to się zmieni, bo pewnie jakość się gry się poprawi i serwery będą stabilniejsze.

W dodatku jak zobaczyłem mapę podziału to od razu pomyślałem o komunie i "żelaznej kurtynie"...

[Image: 0001hx.jpg]

Są tutaj jacyś gracze z serwera EU? Jeżeli tak - co Wy o tym sądzicie?
30-06-2011 11:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
League of Legends - podział serwera EU - Falc00n - 30-06-2011 11:15

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  League Of Legends Pioziom 150 44.498 01-08-2013 09:18
Last Post: kruskader
  League of Legends US czy EU poziom graczy Taoczin 32 12.838 02-03-2012 20:49
Last Post: Moje Granie

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5