Lavos

{socialsites}
|
RE: Sprawdzian dla "debili"
(14-07-2011 13:37 )BrzydkiBurak Wrote: Ale widze tez ze zgodnie z moimi przewidywaniami podczas rozmowy z kaszubiakiem... nawet przy takim eksperymencie tutaj na tym forum jak ktos nienawidzi to dalej bedzie pierdolic swoje. Szkoda ze jak sie kogos ignoruje odpowiednia opcja forum to nie znikaja tez jego cytaty.
Nom. Albo jeszcze lepsza opcja - ignorowany człowiek znikałby kompletnie z Internetu. Bo ma inne zdanie, nienawidzi, trolluje i inne określenia z twojej śmiesznej buraczanej mitologii. Grow up.
Quote:Mysle ze w odniesieniu do tego forum moj eksperyment najbardziej boli ludzi wrzucajacych po TYSIAC filmow i zdobywajacy zerowy rozglos/ocene/zainteresowanie. Mimo ze filmiki staraja sie robic na serio i udzialaja sie w takich zaglebiach zagrajmerstwa jak wlasnie to forum. Oczywiscie tlumaczac to po fakcie tym ze nie maja parcia na widzow. Albo jeszcze recenzujac wlasne kanaly ;-D
Hahahaha indeed. Miej jaja i napisz o kogo dokładnie chodzi. Chyba, że rzucanie ogólnikami już tak mocno weszło w krew. Kogo serio obejdzie ten twój filmik? Dzieci, które nie lubią majkrafta? I gdzie ten oryginalny kontent, który tak usilnie wspominasz? Zrób coś konstruktywnego dla odmiany. Bo kiedy sam coś konstruktywnego dostałeś w odpowiedzi na własną twórczość, to szybko wolałeś false flagować. Mój ty eksperymentatorze.
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
14-07-2011 13:50 |
|