Gimper

{socialsites}
|
RE: "Pogadajmy z" - co dalej?
Quote:Odpowiedzi na większość pytań chyba mało kogo obchodzą.
Przyznajmy, że przykładowo pytania drugie, trzecie, dziewiąte, dziesiąte i jedenaste są całkowicie nieinteresujące.
Szanowny egocentryku, "mnie nie interesuje" nie równa się "nikogo nie interesuje".
Quote:Udowodnicie tylko, że jest prymitywną galaretą
Robienie wywiadu w celu oczernienia kogoś mija się z celem, poza tym VV nie zgodziłby się na publikację takiego wywiadu a ja szanuję takie decyzje.
Quote:Ogólnie podstawowa analiza zachowania wskazuje, że ten człowiek czuje się bardzo niepewnie i potrzebuje bodźców z Internetu, by budować swoje ego lub jest po prostu zbyt pewny siebie i takie podległe owieczki go tylko cieszą bardziej.
Na tej zasadzie zapewne przeklina, kpi z innych (osoby realne i z gier), blokuje za odmienne zdanie (nazywając takich "naziolami" [co jest karalne irl], trollami czy spammerami - jest to dla wygody sytuacyjnej, gdzie wmawia sobie, że jest zdolny do dialogu, ale nie z takimi ludźmi - sam im nadaje etykietę, przez co czuje się lepiej), itp.
Akurat znam go i dość dużo rozmawiam z nim prywatnie i powiem ci tyle - gówno prawda.
Quote:Są ludzie, którzy potrafią wykorzystywać wulgaryzmy w celach komediowych. VVitchaven do nich nie należy. Daj mu znać, że istnieją osoby, które uważają, że jego filmy przez te wszystkie bluzgi są po prostu nudne i bezwartościowe. Jeżeli już dowiadujemy się jakichś informacji o grze, czy grupie developerskiej, to w pierwszym odcinku. Później widzowi zostaje tylko jego kurwa yeah!!!!1!1Q!1 breja.
Mniej więcej w tym temacie będziemy siedzieć w okolicach pytań 4,5,6,7 - postaram się rzucić na to światło także od tej strony.
Quote:Może to i ryzykowne posunięcie, ale warto byłoby zapytać VVitchavena, czy aby nie przesadził troszeczkę ze swoją reakcją podczas sytuacji z ObsessionOctopusem i LCSintraxem? Czy jeśli mógłby cofnąć czas, to postąpiłby inaczej? Czy uważa, że to co zrobił, było słuszne?
Akurat pisząc pytania nie znalazłem miejsca by płynnie przejść do tego tematu, postaram się to jakoś dodać.
Quote:Ja mam propozyszyn na pytanie:
Oglądając Twoje produkcje można odnieść wrażenie, że mamy do czynienia z osobą, która w dużej ilości używa wulgaryzmów, co wbrew pozorom nie najlepiej świadczy. Jednak, nagle pojawia się tutaj specyficzny kontrast, gdyż słyszymy wyczerpujące wykłady, czy to na temat II Wojny Światowej, czy o Joannie d'Arc. Czy nie uważasz, iż ten pierwszy styl jakby przyćmiewa ten drugi, przez co losowa osoba, która obejrzy film, wykreuje o Tobie całkowicie inne zdanie, niż jest w rzeczywistości?
Bardzo fajne, dokleję to jakoś po pytaniu 4
Quote:Jak już jesteśmy przy dramie, żeby do niej płynnie przejść, zwróciłbym uwagę na odcinek LP z DNF, gdzie dał istny monolog nienawiści skierowany do bossa o imieniu Octopus. W ten sposób łatwo będzie poruszyć temat dramy. Do tego pytania można przejść po jego odpowiedzi na temat rzucania mięchem.
Akurat gadałem z VV na temat i twierdzi że gościa o nicku Octopus nie pamięta, z dramy kojarzy LCSintraxa a po prostu zwyzywał przeciwnika w grze. Nie widze powodu dla którego miałby kłamać, więc mu wierzę ;p
Quote:Przypomniała mi się odp panczak84 na mój komentarz pod wywiadem z Niezapominajką. Ktoś wspomniał o możliwości zrobienia wywiadu z VV, ja na to, że cenzura YT tego nie wytrzyma. Co na to panczak?
Akurat z tego co mówi VV wynika to samo, wszystko wyjdzie podczas wywiadu jak z nim pogadam.
Dodam kilka pytań, kilka zmodyfikuję i dziś koło 19:00 wyslę wiadomóść z zapytaniem o przeprowadzenie wywiadu - mam nadzieję że się zgodzi gdyż możemy uzyskać odpowiedzi na wiele ciekawych pytań.
|
|