(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote: Twarde argumenty?
Jak już pisałem - nie masz pojęcia o argumentacji. Między innymi na tej podstawie przypuszczenia widzisz jako argumenty. Czy niedowidzisz.
Quote:Poparte masą przykładów i dobrych rad jak to zmienić
Konstruktywizm jest rzeczą mile widzianą, nie wymaganą. Zresztą, pisałem rok temu jak widzę ciekawsze pytania. Co, jak widzimy, nic nie dało, bo nadal to samo w menu. Po co się powtarzać?
Quote:Więc podejmij inicjatywę i sam coś zrób.
Odzywką 'zrób lepiej' nie poprawiasz swojej pozycji.
Quote:Widać to po twoim zachowaniu, zarówno na forum jak i serwisie YT. Chociażby to że pół roku po zamknięciu historii z odejściem VV nadal wrzucasz filmy prowokujące go do reakcji.
Riiight. Wcześniej też prowokowałem i atakowałem. Nie rozumiesz sensu mirrorów/ filmików dla lulzu, to lepiej nie pisz głupot. Spytaj się, poczytaj, cokolwiek, tylko nie myśl na własną rękę. Bo wychodzi w tym przypadku źle. Bardo źle.
Quote:Chociażby to że nawet gdy wszystkim coś się podoba i są zadowoleni ty musisz znaleźć dziurę w całym i wytknąć to by zwrócić na siebie uwagę.
Nie ma czegoś takiego jak 'wszystkim się podoba'.
Quote:Upierasz się że masz doskonałą argumentacje gdy po prostu rzucasz swoje pesymistyczne hasełka o tym jak wszyscy robią wszystko do dupy oparte na domysłach.
Twoje zachowanie pokazuje zupełnie coś innego :)
Konkrety nie są twoją najmocniejszą stroną.
Quote:Wskaż mi cytaty w których sensownie udowadniasz to że, jak twierdzisz, wywiad z VV będzie lizaniem dupy.
Wskaż mi gdzie..a tak, przecież argumentowałem, że będziesz. Lol.
Jedyne to argumentowałem, to twój subiektywizm, gdzie wcześniej musiałeś, żywiołowo powiedzmy, zareagować na obiekcje Carla oraz Roofixa. Plus 'sprawa się skończyła, bo tak'.
Quote:Właśnie pokazałem że nie słucham jednej strony tylko obydwu. To że w 100% nie dostosowałem się do twoich oczekiwań - nie wszystkim można dogodzić.
Cóż mogę na to rzec:
Gimper Wrote:Chociażby to że nawet gdy wszystkim coś się podoba i są zadowoleni
Quote:Krytyki? "Wywiad na pewno będzie do dupy bo robi go kolega VVitchavena" - to ma być krytyka? Prędzej próba wywołania flamewaru.
Czytanie ze zrozumieniem to zaiste starożytna sztuka. Wierzę, że dość wyraźnie przedstawiłem krytykę twoich twierdzeń. Jeśli jej nie rozumiesz, to zapytaj. Nie gadaj bzdur.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.