RomanPL79

{socialsites}
|
RE: O Bladebeliiarze słów kilka...
W tym momencie Blade zachowuje się jak zwyczajny dres - w sumie po "poziomie" jego zagrajmy można się było takiego zachowania spodziewać...
W sumie ciekawi mnie czemu dzieci tak się jarają bluzgami. Co jest takiego fajnego w tym, że na przykład taki BladeBeliar potrafi wrzucić z 10 bluzg do jednego zdania które normalnie miało by z jakieś dwa słowa?
(07-08-2011 22:15 )vlodek2532 Wrote: Cham i prostak, którego powinno się ignorować by zmarł śmiercią naturalną a wy mu wątki jeszcze smażycie.
I cytatem z największego skupiska trolli i fejmów czyli LOOŚNYCH GADEK
"A FEJM ROŚNIE"
Edit:
Wiem, ze zaraz sie znajdzie jakiś pseudo filozof i powie, ze dyskusję są potrzebne. OK, nie zaprzeczam ale zacznijcie dyskutować na "pożyteczne" tematy a nie skupiacie się po raz kolejny na negatywnych postaciach (widzę, ze takie dyskusję są motorem napędowym tego forum - Rock, Mega Zajka).
Powiem tak - z jednej strony wydaje się mi, że jest trochę za dużo takich dyskusji (czyli o "wpadkach tych sławnych") w ostatnim czasie. Ale z drugiej strony takie tematy są w pewnym sensie po tym, aby pokazać idiotyzm niektórych sławnych youtube'rów oraz być może ich czegoś nauczyć.
W sumie moglibyśmy też zakładać dyskusje o youtube'rach bez okazji.
|
|
08-08-2011 07:58 |
|