Post Reply 
Call Of Duty United Offensive
Author Message
RomanPL79 Offline
*

RE: Call Of Duty United Offensive
Ach - stare dobre CoD:UO. Ile w ja to kiedyś grałem...

Według mnie jest to najlepsza odsłona (jeżeli można tak to nazwać) CoD'a jaka do tej pory wyszła - Bardzo dobry wciągający single, w których trzeba było uważać (no chyba, że się grało Easy/Normal) i nie czuło się, że jest się jednoosobową armią, która sama rozwali związek radziecki oraz faszystowskie Niemcy jak w dzisiejszych CoD'ach.

Co do multiplay'era, to według mnie był on bardzo dobry - Bardzo dobre mapy, zróżnicowane uzbrojenie, ciekawe tryby, często trzeba było współpracować, aby coś wskórać (ile razy się siedziało w 3 - 4 w jakimś domu pilnując jakiegoś punktu.). Dobrym pomysłem były również tzw. "stopnie" dzięki którym odblokowywało się różnie nowe ustrojstwa oraz kradzieże wrogich pojazdów.

Podsumowywując CoD:UO jest jednym z lepszych (jeżeli nie najlepszym) FPS'ów z tamtych czasów i najlepszym CoD jaki wyszedł - posiadał dobry SP jak i MP oraz wprowadzał wiele ciekawych rozwiązań. Gra ta również bardzo wciągała i ja sam spędziłem przy niej dużo czasu.
(This post was last modified: 19-10-2011 06:58 by RomanPL79.)
19-10-2011 06:56
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Call Of Duty United Offensive - ManyMM - 18-10-2011, 08:51
RE: Call Of Duty United Offensive - RomanPL79 - 19-10-2011 06:56

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Counter-Strike: Global Offensive Tobickan 4 2.249 01-09-2012 07:26
Last Post: Elwood
  Call of Duty: Black Ops 2 Sou 14 4.882 21-05-2012 11:35
Last Post: kfoker

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5