Rabus

{socialsites}
|
RE: Smite - LoL z trzeciej osoby!
(09-07-2012 20:39 )Gik Wrote: A jak tam aspekt Pay2Win, drogie dzieci LoL-a?
Czy wy sobie jaja robicie? W którym miejscu jakakolwiek MOBA jest pay2win? W tym że co tydzień możesz zagrać innym championem? A może to, że możesz kupić WSZYSTKIE championy bez wydawania grosza na grę?
|
|
10-07-2012 02:13 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
[spoiler] ![[Image: DI7pm.jpg]](http://i.imgur.com/DI7pm.jpg) [/spoiler]
Gandhi approves.
|
|
10-07-2012 08:21 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(09-07-2012 20:39 )Gik Wrote: A jak tam aspekt Pay2Win, drogie dzieci LoL-a?
LoL nie jest Pay2Win, wątpię czy ten tytuł będzie.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
12-07-2012 02:16 |
|
Bogs

{socialsites}
|
darmozjad Wrote:Wydaje mi się, że największym problemem jest rzucanie skill shoot'ów na większą odległość. Postać zasłania wtedy miejsce gdzie chcemy rzucić i nie mamy 100% pewności czy rzucimy skill'a tam gdzie chcemy (np. grad strzał Artemidy).
u mnie jest identycznie, np. kiedy Ymir próbuje walnąć swoją ścianę często robi to niedokładnie.
a ogólnie, co do gry to jest spoko, nieźle wciąga, ma kilka dobrych rozwiązań i myślę, że zyska sporą popularność.
|
|
12-07-2012 16:46 |
|
neXt

{socialsites}
|
Na początku, nie powiem byłem do niej bardzo zdystansowany i nastawiony na nie. Jak tylko usłyszałem, pomyślałem "ja pier***ę kolejna gra w stylu LoL'a dla wyciągnięcia kasy". Po jakimś czasie obejrzałem parę zagrajmy (np. u Gimpera :) ) i moje nastawienie do gry zmieniło się diametralnie. Udało mi się zdobyć kluczyk i zagrać parę gierek. No nie powiem całkiem nieźle wypadła w moich oczach. Teraz może + i - :
+ system powiadamiania (Enemy missing, etc.)
+ lekkie zabarwienie, czy ja wiem, historyczne? chodzi o to, że możemy poznać te wszystkie bóstwa i może nas to zaciekawić do poznania bliżej danej kultury
+ +ten widok trzecioosobowy to na pewno jakieś urozmaicenie, odejście od klasycznego widoku z góry.
- system friends nie zawsze działa tak, jak chcemy ( nie dojdą zaproszenia, itd.)
- czasem gdy odbywa się jakiś duży tf, a my znajdziemy się dokładnie w jego centrum, pójdzie kilka aoe i gó**o widać
- system mikropłatności, który nie przeszkadza w rozgrywce, ale jest to coś, co mnie kłuje zawsze, bo niby f2p ale jednak nie do końca :)
Podsumowując: gra jest naprawdę niezła, przerosła moje oczekiwania wobec niej.
Jeszcze rada na przyszłość: nie oceniajcie gry bez uprzedniego zagrania w nią, tak jak zrobiłem to na początku :D
|
|
13-07-2012 15:33 |
|
hos13
{socialsites}
|
(10-07-2012 08:21 )Wan1Mas Wrote: [spoiler] [/spoiler]
Gandhi approves.
Ten wykresik nijak nie ma się do LoLa, owszem możesz kupić xp boosty, ale jedyne co zyskasz to to, że wbijesz 30 lvl troszkę szybciej. A jeśli kiedykolwiek grałeś w LoLa to wiesz, że dopiero wtedy ta gra się tak na prawdę zaczyna.
|
|
20-08-2012 13:20 |
|