RE: Klucz do sukcesu
No i służy - zachęca, lub nie zachęca do grania (bo pokazuje, jaka to słaba gra - znów niechlubny przykład pana VV grającego w Gears o War). Ale nie rozumiem, jak ktoś robi LP gry obecnej na rynku od 2 dni.
Przyznaję rację - samym oglądaniem LP nie służy. Może przy okazji pokazać, jak przechodzić grę poznając jej ciekawostki, lub robiąc to w ciekawy sposób (był taki zagraniczny, grający w pierwszą część UFO i sam sobie specjalnie stawiający wymagania, utrudniające rozgrywkę).
Radocha z oglądania, jak ktoś gra? Wiem, dziwne może się to wydawać, ale ja mam to jeszcze z czasów, gdy z kilkoma znajomymi patrzyło się, jak inny, dużo starszy, gra np. w Dooma (lata 90-te, ech, te czasy, gdy komputerów było mniej, a o internecie w Polsce niewielu słyszało), "koksi" i komentuje, ku naszej radosze (choć czasem byliśmy irytujący).
Zdecydowana większość zagrajmerów to ludzie dorośli, fakt. Nie mogę słuchać dzieci przed mutacją.
Hmmm, masz dość duże wymagania Gik i "wyrafinowany" gust. No cóż, zdarza się, że nie każdemu się dogodzi.
Jedyne rozwiązanie na to: nagrać coś własnego, wedle własnych wymagań! Sam jak tylko uzbieram na dobre słuchawki z mikrofonem i poćwiczę z nagrywaniem (bez przygotowania nie powinno się wstawiać filmików, są słabe), planuję zrobić 2-3 projekty i chętnie wysłucham wtedy nawet miażdżącej krytyki. Może spróbuję przy okazji w Twoje gusta trafić.
|