Lavos

{socialsites}
|
RE: Squbany23
(27-03-2011 20:50 )Squbany Wrote: @up Podałem link.Na dole postu nr 1 jest.Nie wściekam się tylko takie komentarze w których ewidentnie Modron się czepia byle czego przekładają się też na to co ja później napisałem.
Uważasz swoje filmiki za 'byle co'? Bo o nich piszę.
Quote:Nie znam rosyjskiego.Ale obejrzałem dużo filmików po polsku,po eng i wiedziałem co nie co.
So- każdy oglądający musi obejrzeć najpierw po polsku/angielsku. Nasuwa się zatem pytanie, po co w ogóle robisz swój własny, w niezrozumiałym dla większości języku. Wyjaśnisz?
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
27-03-2011 21:01 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Nie wyjaśnie.Komuś się nie spodobało po 3 sekundach to wyłącza filmik.Ja jakoś nie specjalnie chodzi mi o menu w grach takich jak MW2 więc m.in dlatego rosyjski klucz kupiłem.
A mówiąc "byle czego" chodzi mi o pomniejsze detale w filmach jak właśnie język,czy opis kanału.
Po co tak drążysz ten temat?Nie podoba się komuś rosyjska wersja gry to wyłącza film.
Aha i chyba forum dotyczy zagrajmerów i filmików zagrajmy ,prawda?Więc nie rozumiem po co rozmawiasz o moich innych filmach,a napisałem aby nie zwracać na nie większej uwagi ,ponieważ sam zauważam braki w nich i decyzjach które podjąłem d.s kanału.
(This post was last modified: 27-03-2011 21:11 by Squbany.)
|
|
27-03-2011 21:09 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Ojejku przeszkadza Ci to bardzo prawda?Przepraszam Ciebie za to że mam dysleksję i problem z tymi odstępami podczas pisania na klawiaturze.Nie chciałem.
Mod Edit - Mówi się: dysleksja. Też na nią cierpię :(
(This post was last modified: 27-03-2011 21:22 by Gik.)
|
|
27-03-2011 21:18 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(27-03-2011 21:09 )Squbany Wrote: Nie wyjaśnie.Komuś się nie spodobało po 3 sekundach to wyłącza filmik.
Błąd- jeśli mam wiedzieć, czy coś się podoba czy nie, to oglądam całość. Wtedy mogę to nazwać OPINIĄ.
Quote:Ja jakoś nie specjalnie chodzi mi o menu w grach takich jak MW2 więc m.in dlatego rosyjski klucz kupiłem.
Z uporem maniaka nie rozumiesz jednej rzeczy- kwestia tego, co CIEBIE obchodziło przestała mieć znaczenie wraz z robieniem tego filmiku, który jest PUBLICZNY. Łapiesz?
Quote:A mówiąc "byle czego" chodzi mi o pomniejsze detale w filmach jak właśnie język,czy opis kanału.
Mea culpa - postaram się zwracać uwagę na to, co się nie podoba tobie. Tak, na pewno dam sobie radę.
Quote:Po co tak drążysz ten temat?Nie podoba się komuś rosyjska wersja gry to wyłącza film.
To po co w ogóle go wstawiać? I jeszcze nudzić komentarzem? Pytania transcendentalne.
Quote:Aha i chyba forum dotyczy zagrajmerów i filmików zagrajmy ,prawda?Więc nie rozumiem po co rozmawiasz o moich innych filmach,a napisałem aby nie zwracać na nie większej uwagi(...)
Zabroniłeś, czy jak? Zwróciłem, bo miałem ochotę i możliwość. Proste, prawda? No i twoim nudnym zagrajmy też coś skrobnąłem, nie umniejszaj roli mojego posta!
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
|
|
27-03-2011 21:26 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Postaram się nad tym popracować.Ale w moim przypadku sporo tracę na wypracowaniach z polskiego mimo jakichś tam korzyści.Cóż,trzeba z tym żyć jak z innymi niedogodnościami.
@Mordon
Nie podoba Ci się nie oglądaj.Ciekawe czy masz swój kanał na YT i czy idzie Ci lepiej ode mnie.Podaj link jeśli tak.Jeśli nie, mam gdzieś Twoje opinie nt. moich filmów.Też staram się pracować nad jakością komentarzu co widać np. po nowych zagrajmy w porównaniu do starych.Tak myślę.
(This post was last modified: 27-03-2011 21:31 by Squbany.)
|
|
27-03-2011 21:28 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(27-03-2011 21:28 )Squbany Wrote: @Mordon
Nie podoba Ci się nie oglądaj.
Jakże przewidywalne zdanie, które w zamyśle ma spowodować opad mojej szczęki, zmieszanie i wzrok błędny.
Słuchaj, piszesz idiotyzmy. Raz jeszcze:
1.OGLĄDAM CAŁOŚĆ
2.STWIERDZAM CZY MI SIĘ PODOBA/NIE PODOBA.
Łapiesz? Już? Jeśli nie, poczytaj kilka razy.
Quote:Ciekawe czy masz swój kanał na YT i czy idzie Ci lepiej ode mnie.
Co to ma do rzeczy?
Quote:Podaj link jeśli tak.Jeśli nie, mam gdzieś Twoje opinie nt. moich filmów.
Każdego autora krytyki pod takie sito poddajesz? No, no. Cóż za wysublimowane metody.
|
|
27-03-2011 21:41 |
|