Post Reply 
S.978
Author Message
CTSG Offline
*

RE: S.978
Jeśli chodzi o zdobywanie pozwoleń, to będzie kaszana. Zawsze jak mam zamiar nagrać materiał z jakiejś gry to kontaktuję się z publisherem wyjaśniając sprawę i prosząc o pozwolenie, albo chociaż przytaknięcie. Nigdy nie dostałem odpowiedzi, a jeśli już mi odpisano, to informując, że mają natłok wiadomości i mam zadecydować sam (wtf?).

Myślę, że S.978 szybko doczeka się poprawki, albo sami publisherzy w ToU swoich kolejnych produkcji (podejrzewam, że takowe istnieją) doda odpowiednie wpisy zezwalające każdemu na publikację nagrań z ich gry.

I odnośnie tego co napisał MrZupapl - któryś z widzów pisał mi wczoraj, że sytuacja nieco się wyprostowała i S.978 ma targetować jedynie osoby które wypuszczają określoną liczbę materiałów miesięcznie i jednocześnie zarabiają na tym jakąś tam kasę. Nie pamiętam szczegółów, ani nie szukałem potwierdzenia. Ktoś coś?

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
07-07-2011 16:32
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MrZupapl Offline
*

http://www.youtube.com/watch?v=yB9SctHGFYs
Polecam, facet rozszerza część mojego postu.
07-07-2011 16:57
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
CTSG Offline
*

@up: Tak, takie wyjaśnienie zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. ;] Dzięki za link, dla mnie rozwiał większość wątpliwości.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
07-07-2011 17:08
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5