Infelicity

{socialsites}
|
RE: Zmniana tła forum.
Quote:ogm i to jest prawdziwa opinia
Pomijając już to, że nie ma czegoś takiego jak prawdziwa opinia, są zwykłe opinie...
Quote:Może być też ciemna zieleń
Quote:chyba, że ktoś ma inne zdanie co do kolorów
I tutaj nikogo raczej nie pogodzisz, bo temu będzie pasował zielony, tamten powie, że ciemny zielony przypomina mu gluty z nosa, kolejny zaproponuje seledynowy, jeszcze inny mu odpowie że za jasny. A inny jeszcze doda, że chce stary wygląd forum. Serio, jeśli już coś takiego proponujesz, to zrób ankietę na ten temat. Dobrą stroną obecnego wyglądu forum jest to, że jest stonowany i neutralny, większość nie ma mu nic do zarzucenia bo daje to co potrzeba i nic ponadto. Czyli nie odwraca uwagi i uspokaja, a to sprzyja dyskusjom / rozmowom.
(This post was last modified: 24-08-2012 09:29 by Infelicity.)
|
|
24-08-2012 09:28 |
|
whit
{socialsites}
|
RE: Zmniana tła forum.
(16-09-2012 09:27 )pasiur123 Wrote: [...]tylko wypadało by zmienić ten screen na górze co jakiś czas, np na zbliżającą się premiere danej gry.
Wydaje mi się, że tutaj również nie dojdziemy do konsensusu. Ja na ten przykład tego nie widzę, gdyż dzisiejszy rynek gier to dla mnie ni mniej ni więcej tylko komercja i przypuszczalnie szlag by mnie trafił gdybym musiał co jakiś czas patrzeć na "te super produkcje". A poza tym, ładny jest.
|
|
16-09-2012 10:41 |
|
WinterWolf

{socialsites}
|
RE: Zmiana tła forum.
(23-08-2012 19:47 )Wilczyca Wrote: że jestem dziewczyną i mam inny gust niż chłopcy czy coś innego
Coś innego. Jestem kobietą i mi to tło zdecydowanie pasuje.
1. Lubię taką kolorystykę.
2. Przywykłam.
3. Każde nowe tło zostałoby przepuszczone przez perspektywę wytworzoną po przepuszczeniu przez punkty 1 i 2 co mogłoby znacząco zwiększyć współczynnik narzekania z mojej strony (który jak do tej pory był zdumiewająco niski).
4. Wszystko widzę, nie mam problemów z czytelnością forum - mam taką dziwną wadę wzroku, która sprawia, że niektóre kolory utrudniają mi czytanie. Może jakaś mutacja daltonizmu, nie wiem.
Także gdyby gdzieś kiedyś pojawiła się jakaś ankieta z propozycją zmian to bez załączonego screenu z gotowym projektem strony na 100% głosowałabym za pozostawieniem obecnego wyglądu.
|
|
02-11-2012 03:02 |
|