Mandero

{socialsites}
|
RE: O Bladebeliiarze słów kilka...
Jak to nie został, skoro Seed to udowodnił?
|
|
19-08-2011 22:41 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(19-08-2011 22:39 )Bladebeliar Wrote: Przyznajcie się, po prostu nie pozwalacie bym był sobą.
Właśnie tak, zgadłeś. Bo w twoim przypadku 'bycie sobą' to kłamanie, chamstwo. I nie ukryjesz swojego poziomu pod zacnym płaszczykiem 'bycia sobą', bo ten jeden zwrot nie będzie ciebie bronić, szczególnie za wyżej wspomniane cechy.
Quote:Nie ważne co kolwiek zrobię.
I tak mnie zniszczycie, to oczywiste =)
Zastanawia mnie czasem, skąd tacy ludzie jak ty układają sobie śmieszne historyjki, próbują dedukować wzorzec zachowania..zabawne. Tak bardzo trzeba wbijać wszystko w wygodny schemacik, w ramki jednego słowa, oczywiście tego pejoratywnego, by samemu być tą jaśniejszą stroną...
To muszą robić ludzie z niesamowicie słabą psychiką, don't ya think?
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
19-08-2011 22:56 |
|
Gimper

{socialsites}
|
@Bladebelliar
Na jak bardzo przegranej pozycji musisz być skoro zniżasz się do podrabiania screenów :) By rozwiać wątpliwości można poszukać tej dyskusji pod filmikiem VV - http://www.youtube.com/all_comments?v=eSwoeUzgLsc
Co do mojego komentarza - filmik na którym ktoś kto ma teoretycznie się pokazać zaczyna tańczyć do muzyki techno w kominiarce jak gangster, a potem wsadza sobie karabin w dupę na pewno nie świadczy o inteligencji tej osoby. Wręcz przeciwnie i dokładnie to ująłem moim komentarzem. Widać bardzo Cię to boli że dostałeś inny komentarz niż "blade jesteś mega loffciam cię" i zwyczajnie nie potrafisz się z tym zmierzyć.
|
|
20-08-2011 00:57 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
Powiedz mi, drogi blade. dlaczego piszesz wierszowcem, ni tu rymu ni tu składu
|
|
20-08-2011 08:44 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Tym bardziej wojskowemu tak nie przystoi.
|
|
20-08-2011 20:27 |
|