Post Reply 
Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy.
Author Message
Terrarixum Offline
*

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy.
Punio, akurat z tymi meczami to nie trafiłeś, bo w tym roku jest Lockout ligi NBA czyli po prostu jej nie ma...

http://www.youtube.com/user/Terrarixum?feature=mhee

Zapraszam na mój kanał! Może znajdziecie na nim coś fajnego...
08-10-2011 07:58
Find all posts by this user Quote this message in a reply
szczepan781 Offline
*

Myślę, że prawie zawsze znajdzie się widz, który akurat polubi serie sportową, strategiczną, itp.
Dlatego nie widzę wstydu robienia LP z gier różnego rocznika i gatunku. :)

Mój kanał:
Klik!
11-10-2011 17:02
genpj Offline
*

Axel, wielka ucieczka

a tak serio, to kiedyś myślałem, że nie da się zrobić let's play'a z gier typu Europa Universalis, które kocham, ale w których granie zajmuje ogromną ilość czasu i jest dosyć "nudna" do oglądania (Excell ftw! Ale jeżeli ktoś nigdy nie siedział nad bitwą gdzie właśnie wojska Francji chcą rozbić twoje wielkie i oświecone wojska Angielskie, które są osłabione i czekają na posiłki, i nie obserwował jak morale wojsk powoli spadają, modląc się by twoje 10k z sąsiedniej prowincji zdążyła to nie wie w czym tkwi magia tej gry...)
Ale są takie LP i są dobre, i są ciekawe.
Więc imho nie ma takiej gry, co kto lubi. Ja tam lubię robić z siebie kretyna grając w Axela i sprawia mi to przyjemność i nie wiem czego miałbym się "wstydzić" nie robiąc gry AAA.

Fantastyczny świat chomika Axela
14-10-2011 20:28
badinglisz Offline
*

JA bym powiedział że nie wstyd bo wstydzić się robić LP z np. Dead Space nie ma czego. Można zrobić LP z głupiej lub najgorszej gry jak np. Ardennen Offensive (NGW) i się nie wstydzić ja np. robię z niej i powiem wam że to jest tragedia ale się nie wstydzę. LP robione dla jaj. :)

[Image: fajny334.png]
10-12-2011 18:07
BumblleHead Offline
*

Pokemony? Nie, serio mówię. Pokemony są świetne, mnie wciągnęły na wiele godzin (i to nie tylko te nowe na NDS ale i starsze na GBA aż po pierwsze Blue/Red na GB ;) Głupio jest jednak robić z tego let's play. 1 powód to zbyt długie materiały - na Poki trzeba trochę czasu poświęcić (by wylevelować swoich "podwładnych), z drugiej strony gry z serii "Pokemon" są uznawane (przez niektórych) za durne i "dla dzieci".
10-12-2011 18:24
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

Spróbuj zrobić lets play z gry z kategorii eroge, gl.
10-12-2011 20:26
Mrpati Offline
*

@BumblleHead, czemu? Można także robić gry na Pegasusa i nikt się nie powinien czepiać gdyż nagrywasz dla siebie i udostępniasz to by inni mogli zobaczyć twoją ilość fail'owych dead'ów :D

Mi byłoby wstyd gdybym robił let's play z wyścigowych gier, bo to trochę dziwne, wyścig trwający 20 minut a niemasz jeszcze zdjętego limitu a chcesz zrobić cały odcinek, tak trochę dziwnie wtedy jest.
Baaa jeszcze nie poleca się robienia gier w które nie potrafi się grać! Dla przykładu Gift, gdy chciałem go robić to myślałem że to że jestem już starszy niż wtedy pozwoli mi szybciej znaleźć drogę, nic mylnego, utknąłem DOKŁADNIE w tym samym miejscu co w czasach gdy byłem mały.
10-12-2011 22:25
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
vlodek2532 Offline

Gry z pegazusa, nawet te najpopularniejsze (Contra, Mario, Adventure Islands) to by był kozak w wersji z polskim komentarzem.

Co do gier wyścigowych? Mhyyy, chętnie bym obejrzał zagrajmy w z Rally Championship Xtreme - dość trudnej gry opierającej się na znajomości trasy a nie w 100% na skillu
10-12-2011 22:35
nehiro250 Offline
*

Moim zdaniem MineCraft przede wszystkim patrzenie nie kolorowy świat klocków lego jest denerwujące jak już mówiłem nie lubię samej gry ponieważ nie ma nic ciekawego w sobie co zbudujesz chatę basen i co dalej piramidę nie rozumiem ludzi którym się o to ta gra podoba ale ich oczywiście szanuje.

Co do strategi nie wiem czy ktoś grał ale np Rise of Nations trudno by było zrobić jakąkolwiek kampanie ponieważ aby rozwalić np terytorium Uralu trzeba poświecić pól h jak ktoś umie grac.

Poki są świetne sama fabuła nie jest długa gorzej z trenowaniem ale trenowanie zajmie razem około 10 odcinków fabula 30(Goldy 60)(odcinki około 15 minutowe) ja się tu odnoszę tylko do goldow i redow bo w tylko te miałem czas zagrać wiec myślę ze nie jest to wcale dłuższe od Gothica czy chociażby Fable

Za to gorzej jest zrobić dobrego Let's Playa z Diablo II LoD ponieważ znalezienie czasem dobrego miejsca na mapie może zająć 1h chociażby w przypadku aktu III dlatego widzę ze coraz więcej ludzi robi ze znajomymi przez siec i to jest dosyć ciekawe bo jest mniej więcej podobne do co-opa chociaż nim nie jest.

Gramy!?:cool:

Wbijać na mój kanał:http://www.youtube.com/user/Nehiro250?feature=mhee

SPRZĘCIK:
PROCESOR:INTEL PENTIUM CELERON 2.4 GHZ
RAM:1 GB
DYSK:80 GB
KARTA GRAFICZNA:NVIDIA GEFORCE 5600 FX
10-12-2011 22:55
Infelicity Offline
*

Zdecydowanie wstydem wg. mnie jest robić "zagrajmy w" z gier sieciowych, typu "League of Legends", lub "Team Fortress 2". Dlaczego? Ponieważ formuła zupełnie nie pasuje, co mnie nieco drażni. O ile nazwa "rozgrywka" jest prawidłowa, to już "zagrajmy" z gry bazującej na pojedynczych meczach jest moim zdaniem nietrafione. Zwłaszcza jeżeli nagrywane przez ludzi nie potrafiących w nie grać, typu ThEurola grająca w TF2 czy inny PaGer666 pocinający w LoLa. Zamierzony porządny materiał staje się wtedy istną komedią.

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
04-03-2012 20:27
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Grafika jest najważniejsza? A co z resztą? Wilczyca 40 10.063 28-12-2012 23:59
Last Post: WitaZ
  Następne zagrajmy w? CarrotPL 40 11.106 14-12-2011 15:10
Last Post: appareil
  gierka na zagrajmy recon12 17 5.295 21-09-2011 18:20
Last Post: LittleBoy

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5