Mocna muza
|
Author |
Message |
kyciu96

{socialsites}
|
Mocna muza
Witam, jestem fanem muzyki metalowej ale ostatnio mam problem ze znalezieniem czegoś nowego i porządnego do słuchania.
Głównie słucham takich zespołów jak:
-Metallica
-SOAD
-Megadeath
-Nirvana
-RATM
-Slayer
Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie polecić mi coś do słuchania w stylu powyżej podanych zespołów to byłbym bardzo wdzięczny ;D
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z GDYNI
|
|
09-07-2012 21:18 |
|
Gik

{socialsites}
|
RE: Mocna muza
(This post was last modified: 09-07-2012 21:43 by Gik.)
|
|
09-07-2012 21:40 |
|
kyciu96

{socialsites}
|
Przepraszam ale nigdy nie mówiłem że słucham black metalu, ale uważam że muzyka którą podałem jest "mocna". Wyrażenie "mocna muzyka" którego użyłem dla każdego może mieć inne odzwierciedlenie. I nie napisałem że Nirvana i SOAD to metal. Napisałem że jestem fanem muzyki metalowej a słucham głównie[...]. Mam nadzieję że wyraziłem się teraz dostatecznie jasno, a Nirvanę uwielbiam od zawsze, wybaczcie jeżeli komuś to aż tak przeszkadza
|
|
10-07-2012 07:41 |
|
Dexarz

{socialsites}
|
Taak, tylko, że pisząc "słucham głównie" poprzedzając to że "słucham metalu" mówi jazsno, że chcesz podać przykłady zespołów metalowych.
Jeśli chodzi o mocną muzykę - Mors Principium Est, Shade Empire, Amon Amarth, Epica ma troche ciężkich, choć to symphonic, Static-X choć podchodzi pod industrial. Pierwsze płyty Therion.
|
|
10-07-2012 09:25 |
|
kyciu96

{socialsites}
|
Rozumiem ciebie Argemen bo też znam mnóstwo osób które słysząc Metallica odrazu nucą największy kwas tego zespołu czyli właśnie Nothigg Else Matters i to też zawsze mnie denerwowało i tak, 96 to mój rocznik ale nie chcę pisać czegoś w stylu "wcale nie, uwierzcie ja jestem fajny";p, poprostu uwierz że znam wszystkie piosenki Metallici(słucham ich od 6 roku życia) na pamięć a co do Chop Suey to faktycznie fajny utwór ale już prawie każdemu się przejadł. I przepraszam że wyraziłem się niejasno, słucham(bez głównie) metalu ale rock itp. też przypadają mi do gustu, i nie, nie jestem pozerem
|
|
10-07-2012 10:03 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)