PestyPL

{socialsites}
|
Gry do let's play
Witam.
Od razu mówię, iż nagrywam już let's play z minecraft, ale szukam jakiś innych fascynujących gier i do was zwracam się o pomoc. Proszę doradźcie mi z jakich jeszcze gier mógł bym robić let's play.:D
|
|
29-05-2012 12:40 |
|
Elwood

{socialsites}
|
RE: Gry do let's play
To chyba powinno być w innym dziale. Po pierwsze - przestań nagrywać Minecrafta. Albo wymyśl coś ciekawszego niż zwykły letsplej. Po drugie - nie reklamuj się pod filmikami znanych osób. Raczej nie przyniesie ci to widzów, bo większość osób widzących taki komentarz kliknie łapkę w dół. Po trzecie - znajdź jakaś ciekawą, ale mało znaną grę, którą już przeszedłeś i wiesz, że mógłbyś na jej temat dużo powiedzieć. Raczej odradzam ci nagrywanie pierwszej serii ,,na ślepo''. Warto wspomnieć, że gra to nie wszystko i twoje nagrania powinny zawierać dość ciekawy komentarz, aby nie nudziły. Dokładnych tytułów nie podam, bo nie sprecyzowałeś, o jaki gatunek gier ci chodzi i jak stare mogą być.
Wiem, że o samych grach było tu mało, ale cóż.
|
|
29-05-2012 12:53 |
|
PestyPL

{socialsites}
|
Lubię gry typu sandbox, wyścigowe, strzelanki, rpg itp.. Jak stare? No nie najstarsze mam mocnego kompa(Battlefield 3 na full detalach bez lagów), a co myślisz o symulator farmy 2011
|
|
29-05-2012 13:16 |
|
punio7

{socialsites}
|
|
|
03-06-2012 22:07 |
|