MajkelPlay

{socialsites}
|
Jakich gier oczekujecie w 2013 roku?
Witam!
Otóż mam do Was pytanko.
Jakich premier oczekujecie w 2013 roku?
I co najważniejsze jak (według Was) powinny one wyglądać?
Ja osobiście czekam na:
-Dead Space 3 - Według mnie powinno być więcej dynamiki, strzelania i akcji. I mam nadzieję, że nie spieprzą trybu multiplayer, jak to było w drugiej części.
-Company of Heroes 2 - Osobiście nie oczekuję tu wielkich zmian w istocie rozgrywki. Chciałbym tylko nowej, ciekawej kampanii. Tyle mi wystarczy.
-BiosShock: Infinite - tego tytułu nie mogło zabraknąć na mojej liście. Szczerze nie wiem czego mam oczekiwać. Być może chciałbym, aby rozgrywka nie toczyła się tylko w tych ,,klaustrofobicznych'' tunelach z poprzedniej części.
-Dead Island: Riptide - Tutaj oczekuję tylko takiego trybu kooperacji jak w pierwszej odsłonie.
Na mojej liście na 2013 rok to chyba tyle.
A co Wy sądzicie o premierach w tym roku? Jakich gier oczekujecie?
Zachęcam do pisania poniżej. : )
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
-Winston Churchill
|
|
11-01-2013 11:58 |
|
cebula

{socialsites}
|
RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku?
-Alien Colonial Mariens - Jestem ciekaw jak im wyjdzie ta gra, oby nie wyszła z tego kupa jak Avp2010
-Carmageddon Reincarnation - Od lat czekałem na tą część i oby nie był zwykłym średniakien jak TDR2000.
-Planetary Anniliation - w dzisiejszych czasach jakoś mało wychodzą strategii.
-Wasteland 2 - coś dla fanów Fallouta i Wasteland.
(This post was last modified: 12-01-2013 21:30 by cebula.)
|
|
12-01-2013 21:30 |
|
appareil

{socialsites}
|
RE: Jakich gier oczekujecie w 2013 roku?
Quote:NEO XYZ - Indie Shoot'em up na Dreamcasta
A ja nadal w Sturmwinda nie grałem :<
Bientôt l'été - nowa gra ToT-u, czyli kolejne dziwaczne niewiadomoco o niewiadomoczym. Tym razem zapieprzać się będzie po plaży i grać w szachy. No i szukać drugiego, trzeciego i czwartego dna w tym onirycznym dziwadle.
|
|
13-01-2013 01:48 |
|