appareil

{socialsites}
|
RE: Hype (nie)spełniony
Quote:Also, przestańcie odwoływać się do polskiego prawa, bo nie ma to nic wspólnego z moją opinią o Sintrax'ie.
Przed chwilą robiłeś to sam. Mówiłeś, że Lavos ukradł film Buraka, że to "skurwysyństwo i dziecinada". Li tylko udowadniam, że się mylisz.
Wystarczyłaby rozmowa w tej sprawie i wyjaśnienie sobie pewnych spraw, ale jak na razie stoisz przy swoim, uzasadniasz to swoim widzimisie (do czego jak najbardziej masz prawo, po to masz banhammer żeby go używać, jednak nie wszystkim może się to podobać, choćby samemu zainsteresowanemu) i "banujesz hejterów". Chyba naprawdę wziąłeś sobie ten film Buraka do serca, c'nie?
@up, jej it's najazd personalny time. Pomyśleć, że jeszcze trzy strony temu przyznawałem mu rację (w sumie nadal przyznaję, w sprawie DNF). Ale to, co prezentujesz teraz… świetnie zdajesz sobie sprawę ze swojego targetu, na którym takie zachowanie z twojej strony nie zrobi większego wrażenia.
(This post was last modified: 13-06-2011 19:45 by appareil.)
|
|
13-06-2011 19:39 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Z góry przepraszam za offtop
@CTSG Burak jest Twoim znajomym? Świetnie! Co sądzisz o jego ostatnim filmiku, gdzie stwierdził, że Biblia to "stara książka z gatunku kiepskiej fantastyki", oraz "wiedza naukowa Majów była taka, że strzelali z łuku i budowali sobie piramidy"? Aż do mnie osobiście napisał po tym, jak go skrytykowałem za to. I wiesz, na moją krytykę stwierdził "Ale kurwa mac mam sie tlumaczyc z "bledu" nazywania jakiejs ksiazki fantastyka a nie mitologia? Jebac to! Mam swoje zdanie na temat tego nazewnictwa." Przepraszam bardzo, ale inteligentny człowiek tak nie odpowie. A najlepsze było na koniec "Wydaje mi sie ze znowu nie idzie mi w pismie." Pogratulować. Jak z kimś pogadasz sobie na PW, możesz dojść do ciekawych wniosków.
Przykro mi, ale Burak się tutaj też wypowiadał (sam go sprowadziłem, można obejrzeć screen http://img121.imageshack.us/img121/875/burachan.png nie jestem z tego dumny, bo głupoty straszne popisałem) i dobrego zdania o nim nikt tutaj za bardzo nie ma.
(This post was last modified: 13-06-2011 19:56 by Roofix.)
|
|
13-06-2011 19:43 |
|
CarlSheppards

{socialsites}
|
(13-06-2011 19:39 )CTSG Wrote: Sintrax, prawda jest taka, że od początku na mnie [b]naskakiwałeś[b], bo Twoje [b]urażone ego[b] nie daje Ci spokoju. Pierwszy raz ktoś Cię zablokował? Czy pierwszy raz masz mu się [b]okazję wypłakać[b]? Fumfle to akurat Ciebie teraz wspierają w tej [b]marnej dyskusji[b], do której zgłosiłem się dobrowolnie. Jeśli jesteś [b]tak ogarniętym człowiekiem[b], to dlaczego zamiast dyskutować o seriach LP warunkowanych datą premiery gry opłakujemy Twoją [b]osobistą tragedię[b]?
Ostatnia deska ratunku - atak.
Naskakiwanie - krytyka;
Urażone ego - założenie;
Okazja wypłakać - prowokacja/szydzenie;
Marna dyskusja - prowokacja/szydzenie;
Ogarnięty człowiek - sarkazm;
Osobista tragedia - sarkazm/szydzenie/prowokacja.
EDIT:
Screen Roofixa:
http://img121.imageshack.us/img121/875/burachan.png
Wystarczyło usunąć przecinek z linku...
(This post was last modified: 13-06-2011 19:46 by CarlSheppards.)
|
|
13-06-2011 19:45 |
|
Sworson

{socialsites}
|
Znajomość przez internet. Śmieszne. Znasz go z reala? Może, znacie się od lat szkolnych.
|
|
13-06-2011 19:46 |
|