Quote:Według mnie Terraria jest nędzną podróbką Minecrafta. W tej gdzie można uznać jest koniec gdy już wszystko zdobędziecie min. miecz świetlny to potem nie ma już sensu budować bo nie ma co i gdzie.
"Podróbka"? Nie porównuj każdej gry w której można budować i crafcić itemy do minecraft'a. Terraria to zupełnie inna gra:
Po pierwsze najważniejsza w terrari jest walka i zbieranie lepszego ekwipunku. W minecraftcie budowanie wielkich budowli i mechanizmów.
Style graficzne gier się znacznie różnią.
W terrari jest wiele przedmiotów których nie ma w minecraftcie, i vice versa.
W terrari świat nie jest nieskończony.
I tak dalej
Terraria o ile się nie mylę powstała jak jeszcze minecraft nie był tak popularny, a mimo wszystko uważasz że terraria jest podróbą minecraft'a, to wiedz że to samo można powiedzieć o minecrafcie.
A wysyp lp terraria wziął się z tego że znudzeni minecraft'em gracze(zczitowałem sobie wszystkie itemy i nie ma co robić...)przerzucili się na terrarie, która wydaje się do minecrafta podobna. I tu działa znany wszystkim syndrom minecraft'a.
Ja również próbowałem sił przy kręceniu terrari, ale dlatego że widzowie chcieli go zobaczyć. Nakręciłem kilka odcinków, ale zdobyłem trochę doświadczenia które staram się wykorzystać w następnym projekcie(przedtem robiłem gameplay'e i takie tam).