Bez tytułowy podsumowaniec!
Jeżeli jesteś człowiekiem, który:
a) pracuje/uczy się,
b) zimuje od poniedziałku do piątku,
c) jest tak bardzo zajęty w trakcie tygodnia roboczego, że nie ma czasu oglądać jakże wspaniałych Zagrajmerów.
Jeżeli jesteś akurat taką osobą, to w takim razie ten artykuł dedykuję Tobie! Tak, właśnie Tobie. Nie ma powodów do zdziwienia!
Zakładam, że figurujesz jako fan serii zagrajmy w, Panie/Pani czytelniku i zapewne masz co najmniej parę autorów takich filmów w subskrypcji. Po dłuższym nieodwiedzaniu YouTube’a nagromadzenie materiałów do obejrzenia może przytłoczyć (nie jest to rzecz do wstydu)! Przydałby się rozkład jazdy… coś a’la programu telewizyjnego. I la di da! O to nadchodzi artykuł podsumowujący ostatni tydzień działalności takich osobistości jak: Wirgiliusz, CDDZeo czy też Niezapominajka666.
Oczywiście jestem świadom istnienia bardzo dobrych Zagrajmerów, lecz niestety nie tak sławnych jak Ci powyżsi. Chciałbym się również ukłonić w ich stronę i postarać się choć jednego takiego delikwenta odnaleźć i go Wam zaprezentować.
Tyle moi kochani przydługawym wstępem. Przydługim, ponieważ jest to dopiero pierwszy artykuł z serii.
Do dzieła!
Matriszek!
Zagrajmer dołączył do Youtube’a w 2007 roku i już ma, aż 38 widzów! Chwileczkę… Coś nie tak…
A! Założył konto na Youtube’ie w 2007, lecz pierwszy film zagrajmy wstawił dopiero w styczniu br. Roku. No, teraz wszystko gra !
Matriszek aktualnie nagrywa LP z:
* Half- Life 2
* Silent Hill Homecoming
Niezłe hiciory wybrał, co nie? : )
RobinSkateboard!
Powrócił po przerwie feriowej z nowym LP, a mianowicie Robin Hood: Legenda Sherwood ( czy tylko ja zauważyłem pewne podobieństwa?), osobiście uwielbiam grę, i zachęcam was do śledzenia tej serii. Ja na pewno będę!
W tym tygodniu od Robina doczekaliśmy się:
* 1 odc. Gotic 2 Noc Kruka
* 1 odc. Robin Hood: Legenda Sherwood
Niezapominajka666!
Jestem ogromnym fanem LP z gier,w które nigdy bym nie zagrał. Uwielbiam LP z Amnezji Coecta (zagranicznego Let’s Pleyer’owca), i uwielbiam przygotówki u Niezapominajki. W pierwszy tytuł bym nie zagrał bo jestem ogromnym panikarzem, w przygotówki zaś dla tego, że najzwyczajniej nie potrafię w nie grać. Śledziłem prawie od początku LP z Najdłuższej Podróży i jednocześnie mnie smuci jak i cieszy fakt, ze autorka wrzuca już 13 rozdział – ostatni.
W tym tygodniu niezapominajka wrzuciła również odcinki Mass Effect 2.
MrJagged99!
Kolejny Zagrajmer który w tym tygodniu ukończył jedno z swoich LP. W przypadku MrJagged tym LP jest Cold Fear – survival-horror z 2005 roku. W tym tygodniu również doczekaliśmy się filmów z:
* Spiderman shattered dimension
* Resident Evil 5
Oraz ‘Gotujmy z MrJagged66’, w którym poznamy przepis na przyrządzenie homara z pomidorami.
Wirgliusz!
Zaginał w akcji… ale… powrócił! Z nowym odcinkiem Castlevani’i III Dracula’s Curse. Urządził on konkurs, którego on sam stał się zwycięzcą. Gry z NES w połączeniu z komentarzem Wirgliusza… bezcenne!
I to by było na tyle! Co myślicie o tym moim małym programie, sugestie, rady? Wal śmiało! Chciałbym was również prosić o wymyślenie tytułu do tej mojej serii. Sam jakoś weny nie mam…
Chciałbym jeszcze dodać, że mamy tutaj dosyć sporą społeczność Let’s Pleyer’owców. Moje tajemnicze konto, którym subskrybuję wszystkich zarejestrowanych Zagrajmerów na zagrajmy.pl, stało się widzem ponad setki Let’s Pleyer’owców! WoW!
|