Post Reply 
Bez tytułowy podsumowaniec!
Author Message
MrZupapl Offline
*

Bez tytułowy podsumowaniec!
Jeżeli jesteś człowiekiem, który:

a) pracuje/uczy się,
b) zimuje od poniedziałku do piątku,
c) jest tak bardzo zajęty w trakcie tygodnia roboczego, że nie ma czasu oglądać jakże wspaniałych Zagrajmerów.

Jeżeli jesteś akurat taką osobą, to w takim razie ten artykuł dedykuję Tobie! Tak, właśnie Tobie. Nie ma powodów do zdziwienia!

Zakładam, że figurujesz jako fan serii zagrajmy w, Panie/Pani czytelniku i zapewne masz co najmniej parę autorów takich filmów w subskrypcji. Po dłuższym nieodwiedzaniu YouTube’a nagromadzenie materiałów do obejrzenia może przytłoczyć (nie jest to rzecz do wstydu)! Przydałby się rozkład jazdy… coś a’la programu telewizyjnego. I la di da! O to nadchodzi artykuł podsumowujący ostatni tydzień działalności takich osobistości jak: Wirgiliusz, CDDZeo czy też Niezapominajka666.

Oczywiście jestem świadom istnienia bardzo dobrych Zagrajmerów, lecz niestety nie tak sławnych jak Ci powyżsi. Chciałbym się również ukłonić w ich stronę i postarać się choć jednego takiego delikwenta odnaleźć i go Wam zaprezentować.

Tyle moi kochani przydługawym wstępem. Przydługim, ponieważ jest to dopiero pierwszy artykuł z serii.

Do dzieła!

Matriszek!

Zagrajmer dołączył do Youtube’a w 2007 roku i już ma, aż 38 widzów! Chwileczkę… Coś nie tak…
A! Założył konto na Youtube’ie w 2007, lecz pierwszy film zagrajmy wstawił dopiero w styczniu br. Roku. No, teraz wszystko gra !
Matriszek aktualnie nagrywa LP z:

* Half- Life 2
* Silent Hill Homecoming

Niezłe hiciory wybrał, co nie? : )

RobinSkateboard!

Powrócił po przerwie feriowej z nowym LP, a mianowicie Robin Hood: Legenda Sherwood ( czy tylko ja zauważyłem pewne podobieństwa?), osobiście uwielbiam grę, i zachęcam was do śledzenia tej serii. Ja na pewno będę!

W tym tygodniu od Robina doczekaliśmy się:

* 1 odc. Gotic 2 Noc Kruka
* 1 odc. Robin Hood: Legenda Sherwood

Niezapominajka666!

Jestem ogromnym fanem LP z gier,w które nigdy bym nie zagrał. Uwielbiam LP z Amnezji Coecta (zagranicznego Let’s Pleyer’owca), i uwielbiam przygotówki u Niezapominajki. W pierwszy tytuł bym nie zagrał bo jestem ogromnym panikarzem, w przygotówki zaś dla tego, że najzwyczajniej nie potrafię w nie grać. Śledziłem prawie od początku LP z Najdłuższej Podróży i jednocześnie mnie smuci jak i cieszy fakt, ze autorka wrzuca już 13 rozdział – ostatni.

W tym tygodniu niezapominajka wrzuciła również odcinki Mass Effect 2.

MrJagged99!

Kolejny Zagrajmer który w tym tygodniu ukończył jedno z swoich LP. W przypadku MrJagged tym LP jest Cold Fear – survival-horror z 2005 roku. W tym tygodniu również doczekaliśmy się filmów z:

* Spiderman shattered dimension
* Resident Evil 5

Oraz ‘Gotujmy z MrJagged66’, w którym poznamy przepis na przyrządzenie homara z pomidorami.

Wirgliusz!

Zaginał w akcji… ale… powrócił! Z nowym odcinkiem Castlevani’i III Dracula’s Curse. Urządził on konkurs, którego on sam stał się zwycięzcą. Gry z NES w połączeniu z komentarzem Wirgliusza… bezcenne!

I to by było na tyle! Co myślicie o tym moim małym programie, sugestie, rady? Wal śmiało! Chciałbym was również prosić o wymyślenie tytułu do tej mojej serii. Sam jakoś weny nie mam…

Chciałbym jeszcze dodać, że mamy tutaj dosyć sporą społeczność Let’s Pleyer’owców. Moje tajemnicze konto, którym subskrybuję wszystkich zarejestrowanych Zagrajmerów na zagrajmy.pl, stało się widzem ponad setki Let’s Pleyer’owców! WoW!
06-02-2011 17:03
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

RE: Bez tytułowy podsumowaniec!
Co to ma być? Przypadkiem nie inny dział do takich reklam?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
06-02-2011 17:17
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MrZupapl Offline
*

Zostałem poinformowany, że mam umieścić tutaj tą 'reklamę'
06-02-2011 17:24
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

To forum naprawdę się stacza.

06-02-2011 18:22
RomanPL79 Offline
*

Nie masz gdzie reklamować??? -_-

@UP

No niestety :(
06-02-2011 18:52
MrZupapl Offline
*

Nie chodziło mi tutaj o żadną reklamę, takie małe podsumowanie co się działo w ostatnim tygodniu. Nie mogę tutaj wspomnieć o działalności każdego Zagrajmera z względu na ich ilość. Chciałem każdego tygodnia o kimś innym pisać. Szkoda, że odebraliście to inaczej.
06-02-2011 19:21
punio7 Offline
*

Jak dla mnie, to powstawiaj linki do konkretnych wideo. A we wstępie nie pisz nic od siebie, tylko same fakty dotyczące danego zagrajmera/jego filmów. Jeżeli będziesz robił coś takiego regularnie to masz u mnie plusa.

[Image: 88440151.gif]
06-02-2011 20:17
MrZupapl Offline
*

Wstęp był tylko i wyłącznie dlatego, że to był pierwszy taki wpis. Mam zamiar to pisać co tydzień, w niedzielę.
06-02-2011 20:35
Lavos Offline
*

Tylko że to nie ma większego sensu. Informując forum o seriach, robisz praktycznie za moduł subskrypcji.
Punio, dajesz plusy za odtwórcza robotę ?

06-02-2011 23:48
punio7 Offline
*

Nie muszą to być przecież tylko linki do filmów, ale też krótki opis tego co się dzieje na kanale danego zagrajmera. Zresztą dzięki takim podsumowaniom mógłbym widzieć co inni zagrajmerzy wrzucają na YT bez konieczności ich subskrybowania (bo nie chcę ich oglądać, chcę tylko wiedzieć co robią). A odtwórcza robota też jest robotą, tak długo jak jest wykonywana rzetelnie.

[Image: 88440151.gif]
07-02-2011 14:22
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Bez tytułowy podsumowaniec 2! MrZupapl 22 7.779 29-03-2011 21:43
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5