Post Reply 
"Ci źli hejterzy" - czyli Rojo szerzy bzdury.
Author Message
Lavos Offline
*

RE: "Ci źli hejterzy" - czyli Rojo szerzy bzdury.
(05-06-2012 00:27 )bezelo Wrote:  Rojo mowi o hejterze ktory ma zły humor i jebnie łapke w dół bez powodu(pełno takich),mówi o hejtach którzy biorą go za idiotę ponieważ drze tego ryja na filmiku,nie oglądając innych jego filmików czy vlogow o tematyce bardziej spokojnej,naukowej.Tyle styka
I to jest dla ciebie hejter? Osoba, która powierzchownie coś ocenia, czy robi rzecz w Internecie, które w gruncie rzeczy są mało szkodliwe? (no, chyba że łapki w dół powodują depresje i samobójstwa). Ludzie tak robią. Rojo tak sam zrobił - na podstawie jednego zachowania przylepia etykietkę, czyli w zasadzie coś, co chyba potępiał kilka sekund temu. To się nazywa hipokryzja, drogi bezelo.

Quote:hmm według mnie odpowiedz bez sensu mówiłem o usuwaniu komentarzy przejedz sobie pod filmikiem jakimś będzie komentarz w stylu"słaby filmik" lub "nie podoba mi się twoje zachowanie"(to tylko przykłady)
Aha. Ale zawsze takie osoby można nazwać hejterami, bo nie dostrzegają, jakim to wspaniałym bytem jesteś.

Quote:To co mam patrzeć na komentarze typu"ALE CHUJOWE"
I to jest przykład człowieka, który dedykuje swoją działalność nienawiści? Spore wyolbrzymienie.

Quote:przykładów jest pełno rusz dupe(to nie obraza)i popatrz pod niekrytym krytykiem lub użytkownikami którzy nie usuwają komentarzy, znajdź jakiś filmik gdzie koleś 1 raz nagrywa i pisze w opisie proszę o wyrozumiałość i liczę na rady a pod filmikiem ktoś mu pisze"***** NIE NAGRYWAJ NIC WIĘCEJ" i ty to nazywasz idiotyzmem?To tak jakbyś powiedział
Idiotyzmem jest nalepianie na kogoś etykietek na podstawie wybranego detalu. Co jedni i drudzy robią - komentujący wyzywa od idiotów, bo zachowanie przestawione na filmiku jest dla niego idiotyczne, a autor musi jakoś bronić swoje urażone ego, zatem odbija piłeczkę terminem 'jesteś hejterem, bo mnie wyzywasz'. To jest dla mnie idiotyzm - brak heterów. To tylko etykietka, bardzo szeroka zresztą, taki skundlony wybieg, który ma zamykać usta każdemu.
Nie wiem ile razy to pisałem - jeśli kogoś tak bardzo boli kilka nieprawdziwych słów na temat siebie, to niech przestanie publikować cokolwiek w necie. I nie wychodzi z domu, bo przecież błędna atrybucja występuje w prawdziwym życiu.
Zatem tak, przylepianie etykietek nie pomoże, należy dorosnąć bądź wypracować sobie dystans do takich rzeczy.

Quote:A chu**j tam co z tego że policja złapała przestępce skoro znajdzie się drugi po co ich łapać?. :)
Wybacz, ale kompletnie nie rozumiem tej analogii.

(05-06-2012 11:50 )Rangy Wrote:  No też trzeba przyznać, że vice-versa. Każdy będzie się wypierał innego zdania, jeśli jest przekonany tylko do swojego.
Wypieram się? Gdybym to robił, to raczej bym nie zadawał sobie trudu dyskusji i argumentacji, czyż nie?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 05-06-2012 13:03 by Lavos.)
05-06-2012 13:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: "Ci źli hejterzy" - czyli Rojo szerzy bzdury. - Lavos - 05-06-2012 13:02

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Bob buduje armię..., czyli spamerska "akcja" gimbusów przeciw Google+ KRUKer 11 3.997 24-11-2013 18:54
Last Post: Lugia007
  Tonący brzytwy się chwyta, czyli... Nintendo vs letsplaye. Lemur 12 4.161 18-05-2013 22:15
Last Post: Lavos
  Gimperr się sprzedał czyli o sprzedawaniu się wolf 32 12.967 01-04-2013 18:34
Last Post: punio7
  Rojo ma potomka Innominatus 40 12.685 29-01-2013 10:29
Last Post: Brot
  Rojo i jego tarcza na allegro Flasheave 42 15.376 13-01-2013 02:31
Last Post: fszeker
  Kreowanie wizerunku na youtube, czyli miniaturki, intra itd. skkf 16 6.109 15-12-2012 12:15
Last Post: appareil
  Sens Robienia Zagrajmy czyli Chęć Wybicia się ogm 25 7.084 06-11-2012 20:14
Last Post: degieb
  Rock&Rojo w USA kubn2 42 12.063 07-08-2012 12:44
Last Post: Sou
  Rock i Rojo otwierają sklep. Z koszulkami, a jakże. Infelicity 34 15.494 12-04-2012 20:10
Last Post: Infelicity
  "Hejterzy" - Dyskusja Jakvbek 48 11.881 16-03-2012 11:23
Last Post: Lavos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5