Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Niby gdzie te twoje zboczeństwa są lepsze?

Ale ok łap pracę która jest ładniej zrobiona choć oczywiście tobie nie podpasuje w końcu tytuł największego marudy nie zdobywa się za darmo.

Here we go
13-03-2012 20:23
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

Weź ładnie przerysowany skin, dodaj na niego efekty cieniowania oraz dodaj 2-3 światła w Photoshopie, po czym obróć i wklej w chmurki = sztuka.
13-03-2012 20:25
Sttark Offline

Skoro w dzisiejszych czasach sztuką mogą być wymioty?Sam byś lepiej nie zrobił więc twoje narzekanie jest bez znaczenia;)

Macie jeszcze to drodzy fani kucykowej sztuki.
(This post was last modified: 13-03-2012 20:28 by Sttark.)
13-03-2012 20:27
Wan1Mas Offline

(13-03-2012 20:27 )Sttark Wrote:  Sam byś lepiej nie zrobił więc twoje narzekanie jest bez znaczenia;)

Zapewne dlatego, iż nie robił bym kuca na tle chmur, na dodatek ze złymi shadeami, ale to już inna sprawa, gdybym chciał, zrobiłbym, w High School Photoshopa miałem na zaliczeniach, także to "coś" co Ty mi wkleiłeś nie przeszłoby, nie dość że światła są źle dobrane, do tego sama tekstura jest źle przerysowana, żeby ta "teksturka" dobrze zgrała się z tłem musiała by być bardziej "live action", a to jest tylko debilny rysunek, przez co wygląda co najmniej komicznie.
Failujesz, kucu.
13-03-2012 20:34
Sttark Offline

Po raz kolejny potwierdzasz moje przypuszczenia cokolwiek bym nie zrobił i pokazał tobie i tak by się to nie spodobało jakoś jesteś jedyną(wraz z kilkoma innymi wyjątkami)osobą,której to praca się nie podoba.Ok masz do tego prawa,ale skoro to takie banalne sam zrób lepszą chyba,że stylizujesz się na marudę mocnego tylko w gębie,ale samego nic nie potrafiącego.Ogarnij się człowieku,nie mam zamiaru dyskutować z zarozumialcami którzy nawet jak nie mają racji to i tak będę ją mieć.To bezsens,życie jest za krótkie na takie duperele;)

Po za tym nie kreuj się na eksperta,to jest po prostu śmieszne i żałosne.Wymyśl coś lepszego.

Pomyślałem,że dodam fajna piosenka jeśli weźmiemy pod uwagę,że jest czysto fanowska.Za to właśnie kocham fandom:D

(This post was last modified: 13-03-2012 20:44 by Sttark.)
13-03-2012 20:39
Wan1Mas Offline

(13-03-2012 20:39 )Sttark Wrote:  Ok masz do tego prawa,ale skoro to takie banalne sam zrób lepszą

Po co? Mam zmarnować 5-6 godzin na udowodnienie Ponyfagowi tego, że jest w błędzie? Brona, please...

(13-03-2012 20:39 )Sttark Wrote:  Po za tym nie kreuj się na eksperta,to jest po prostu śmieszne i żałosne.Wymyśl coś lepszego.
Ekspertem nie jestem, nie pracuje w żadnym wydawnictwie w którym poprawiałbym w Photoshopie biusty modelkom lub usuwał niedoskonałości ze zdjęć szafek lub innych mebli, nie chcę zarabiać 2400 funtów na miesiąc, wybacz, nie mój biznes, aczkolwiek znam się lepiej niż przeciętny random z internetu, który ślini się na widok każdego troszkę lepiej wykonanego artu z jego ulubionej bajeczki dla dzieci :)
13-03-2012 20:44
Sttark Offline

1.Niby na jakiej podstawie twierdzisz,że jestem ponyfagiem.Sam nie potrafisz uargumentować swojego zdanie więc musisz obrażać inną osobę jak dziecko(którym może jesteś).Bitch please...Po za tym idąc twoim tokiem rozumowania udowodnij mi,że jest to zła praca posilając się czymś więcej niż swoją opinią.

2.Więc ty nie jesteś randomem z internetu?To niby kim?Właśnie na tej podstawię widać twoją zarozumiałość,co tylko potwierdza moje opinię na twój temat.Jako osoby która bez obrażania nie potrafi podyskutować jak dorosły człowiek.Cóż to moja ulubiona bajka i jest dla dzieci,ale nie ma nic złego,że ją oglądam(ja oraz inni mężczyźni).Czyżbyś miał jakieś kompleksy?

Edit:
Po za tym bądźmy szczerzy.Negatywne opinie się nie liczą.Nie twierdzę,że to dobrze(dobra krytyka zawsze się przyda),ale gdyby naprawdę negatywne opinie były ważne to J.Biber został by zdjęty z anteny praktycznie od razu po tym,jak się pojawił.Z kucami jest tak,że procent ludzi którzy tego nie lubią,bądź hejtują/trollują(nie twierdzę,że WY to robicie) ma do gadania tyle co nic.Tonie to w pozytywnych opiniach i ilości ludzi którzy to lubią.Więc takie opinie są bez znaczenia.Randomy nadal będą narzekać a fani będą się cieszyć.Nie muszę pisać kto lepiej na tym wyjdzie;)
(This post was last modified: 13-03-2012 21:12 by Sttark.)
13-03-2012 20:50
Wan1Mas Offline

(13-03-2012 20:50 )Sttark Wrote:  1.Niby na jakiej podstawie twierdzisz,że jestem ponyfagiem.Sam nie potrafisz uargumentować swojego zdanie więc musisz obrażać inną osobę jak dziecko(którym może jesteś).Bitch please...Po za tym idąc twoim tokiem rozumowania udowodnij mi,że jest to zła praca posilając się czymś więcej niż swoją opinią.

2.Więc ty nie jesteś randomem z internetu?To niby kim?Właśnie na tej podstawię widać twoją zarozumiałość,co tylko potwierdza moje opinię na twój temat.Jako osoby która bez obrażania nie potrafi podyskutować jak dorosły człowiek.Cóż to moja ulubiona bajka i jest dla dzieci,ale nie ma nic złego,że ją oglądam(ja oraz inni mężczyźni).Czyżbyś miał jakieś kompleksy?

BONUS
Edit:
Po za tym bądźmy szczerzy.Negatywne opinie się nie liczą

1) Napisałem to patrząc przez pryzmat Twoich poprzednich postów w tym temacie, które były dosyć... ponyfagowate. Ja nie potrafię argumentować swoich opinii? To do Ciebie kochana brono nie potrafi dojść najłatwiej sformułowana fraza, jesteś zamknięty w swoim brodziku i za ciężka cholerę nie chcesz z niego wyjść, smutne. Obojętnie jaki argument bym podał, Ty i tak go zbagatelizujesz, ponieważ nie wyjdziesz poza swój brodzik.

2) Jestem randomem, aczkolwiek mam większą styczność niż jakieś 75% ogarów, które tego programu za 700 dolców nawet nie widziało na oczy, poza tym potrafię się nim obsługiwać na poziomie średnio zaawansowanym, co czyni mnie trochę bardziej ogarniętym w tym temacie niż przeciętnego ponyfaga, który uważa, iż obrazek z nałożonymi efektami wygląda dobrze, mimo tego iż każda osoba która robiła coś w tym programie więcej, niż tła na youtube lub proste edycje zdjęcia, które zrobiłby nawet nastolatek który dostał ten program na gwiazdkę.

3) Czyli jedynymi które się liczą to te, które smarują wazeliną opinie innej osoby? Ludzie lubią krewetki, ja nie, czy to oznacza że moja opinia na temat krewetek się nie liczy, i nie powinna być brana pod uwagę idąc do restauracji? Ogar 100%
(This post was last modified: 13-03-2012 21:26 by Wan1Mas.)
13-03-2012 21:20
Sttark Offline

1.I vice versa sam nie przyznasz mi racji mimo,że podczas ów dyskusji ją miałem.Pisałem,nie podoba Ci się ok,ale nie mów,że praca jest słaba bo taka nie jest zarówno dla mnie jak i wielu innych ludzi którzy są nią zachwyceni.Sorry jesteś w mniejszości.
2.Po raz kolejny pokazujesz swój brak szacunku do rozmówcy.Ja cie nie obraziłem ty to zrobiłeś i to nie raz. Mógłbyś coś napisać bez używania zwrotu ,,ponyfag''?Chociaż raz zachowaj się jak dojrzały człowiek.Ciekawa jest twoja opinia,niby na jakiej podstawie sądzisz,że sam nie zajmuje się tego typu rzeczami?Na podstawie kilkunastu postów?Nie znasz mnie więc nie próbuj zgrywać ważniaka.I jak pisałem skoro to takie łatwe to udowodnij mi to(w sensie obrazek).

Usuń jednego posta.

Czy ja napisałem,że to dobrze?Nie podoba mi się to,ale tak działa świat nie udawaj,że jest inaczej.Piszę tylko to,że jest to bezsensu,Jak byś nie lubił krewetek to byś zamówił coś innego i nie było by problemu.
(This post was last modified: 13-03-2012 21:30 by Sttark.)
13-03-2012 21:28
Gik Offline
*

Ja tylko na chwilkę...

Sttark, co ty masz z tymi mężczyznami? Na każdym kroku niemal wspominasz, że twój mały serialik oglądają prawie sami MĘŻCZYŹNI i są DUMNI z tego.

Patrząc po For Glorius Equestria, fanów MLP raczej trudno nazwać mężczyznami.

[Image: aqI8D.jpg]
13-03-2012 21:31
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5