Znowu badam :G
|
Author |
Message |
BrzydkiBurak
{socialsites}
|
RE: Znowu badam :G
Wlasciwie dzis rano zrobilem. Ale ze akurat Rock popelnil w miedzyczasie filmik traktujacy o lapkach-srapkach (dopiero teraz zobaczylem) to musze zrobic jeszcze raz i dodac tam odpowiedni bonus z dedykacja dla Rocka :P
A wiec i o lapkach-srapkach znow bedzie.
Byly "szpiegowskie komentarze" to teraz beda pewnie "buraczane prowokacje" lol. Kupilem juz zapas orzeszkow a wieczorem konsultuje sie z zakontraktowana kancelaria ;)
Nie ma to jak zepsuc editlists w cp
Kazdy pseudo-troll wpisany na liste ignorowanych = uscisk dloni prezesa!
|
|
12-06-2012 10:21 |
|
Andzia639
{socialsites}
|
(12-06-2012 16:43 )Sou Wrote: (12-06-2012 16:22 )Andzia639 Wrote: Na FB i YT istnieje opcja by ukryć "Lubię to" i "Subskrybuj"
To raczej wszyscy tutaj wiedzą;)
To dlaczego marudzisz wtedy jeśli niby wiesz że taka opcja istnieje ?
JudiMakeFun Wrote:PS: Strach się bać jednak, jak już po wszystkim inni "wielcy" youtuberzy będą chcieli się pobawić w coś takiego i nawet bez odpowiedniej wiedzy na ten temat będą robić z siebie idiotów, mówiąc następnie o tajemniczych eksperymentach i jakoby wspaniałych wynikach spowodowanych ich inteligencją...^ Life is brutal
Zawsze istnieje ryzyko pojawienia się plagiatu równocześnie jest zawsze szansa że ktoś zrobi coś wartościowego na podstawie pierwowzoru, jednak ten pierwowzór zawsze będzie najlepsze --> tysiące cover'ów różnych grup muzycznych ale i tak nikt nie mógł cover'em przewyższyć mistrza
|
|
26-06-2012 22:24 |
|
Sou
{socialsites}
|
(26-06-2012 22:24 )Andzia639 Wrote: (12-06-2012 16:43 )Sou Wrote: [quote='Andzia639' pid='17043' dateline='1339514569']
Na FB i YT istnieje opcja by ukryć "Lubię to" i "Subskrybuj"
To raczej wszyscy tutaj wiedzą;)
To dlaczego marudzisz wtedy jeśli niby wiesz że taka opcja istnieje ?
Tak szczerze to nie do końca wiem o co ci chodziło z tym ukrywaniem lubie to... zgaduje że to było do mnie ale nie wiem do czego się odnosi i o co w ogóle chodzi w tej odpowiedzi. Coś w stylu "Jade sobie samochodem patrze a obok mnie jedzie nowe porsche" "Samochód ma 4 koła i można go zatankować".
No ale nvm
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
|
|
27-06-2012 06:24 |
|
BrzydkiBurak
{socialsites}
|
(26-06-2012 19:36 )JudiMakeFun Wrote: PS: Strach się bać jednak, jak już po wszystkim inni "wielcy" youtuberzy będą chcieli się pobawić w coś takiego i nawet bez odpowiedniej wiedzy na ten temat będą robić z siebie idiotów, mówiąc następnie o tajemniczych eksperymentach i jakoby wspaniałych wynikach spowodowanych ich inteligencją...^ Life is brutal
Roznica miedzy mna a niektorymi "wielkimi youtuberami" ktorzy przylapani bez gaci twierdzili ze ich zagrywki byly tylko eksperymentami jest nastepujaca:
Ja o swoich eksperymentach uprzedzam PRZED a nie PO ;)
Nie ma to jak zepsuc editlists w cp
Kazdy pseudo-troll wpisany na liste ignorowanych = uscisk dloni prezesa!
|
|
27-06-2012 12:07 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)