Roofix

{socialsites}
|
RE: Disscussion Studio - czyli jak zniszczyć fajny pomysł.
Jeśli chodzi o komentarze - jest zawsze pewna granica. Co innego wyzwiska, obrażanie, co innego zwykła krytyka (nauczcie się to odróżniać). Jeśli nie tolerujecie nachalnych reklamowania się innych Zagrajmerów lub kogo-, czegokolwiek, to ewentualnie to też możecie usuwać.
|
|
21-04-2011 19:18 |
|
Vic83

{socialsites}
|
Powinniście zastanowić się nad tym, po co tak naprawdę przeprowadzacie wywiady. Pytania w rodzaju 'jak masz na imię?', 'ile masz lat?', 'co robisz na youtube?', 'kiedy się zarejestrowałeś?', 'czy lubisz placki?' itp. niczemu nie służą. Na każde z tych pytań (poza ostatnim) odpowiedź można znaleźć w ciągu kilku sekund na kanałach waszych rozmówców.
Ważne jest to, co zasygnalizował Gik - powinniście układać pytania pod konkretnego rozmówcę. Drugą sprawą są wasze reakcje na odpowiedzi indagowanego. Jeśli zadajecie pytanie, to powinniscie być przygotowani na dyskusję na temat będący przedmiotem pytania. Nie wystarczy zwykłe aha. Powinniście w razie potrzeby nawiązywać do odpowiedzi, dociekać, zadawać pytania dodatkowe, by stworzyć wrażenie prowadzenia dyskusji. W przeciwnym razie wasze wywiady będą zwyczajnie nudne.
(This post was last modified: 21-04-2011 21:02 by Vic83.)
|
|
21-04-2011 21:01 |
|
Roofix

{socialsites}
|
I jeszcze jedno - obiektywizm. Starajcie się widzieć wady i zalety. Szczególnie to się tyczy flejmu, jaki był w wywiadzie z VVitchavenem.
|
|
21-04-2011 21:14 |
|
MrShihor

{socialsites}
|
Hmh a ja mam taki pomysł. Skoro John już ''podwędzi'' studio to może poczekajmy na koleją produkcje a na razie odstawmy temat tego studia? Bo teraz obecnie nic nie jest wrzucane a na temat starych wywiadów nie będziecie pisać kolejnych 10 stron?
|
|
27-04-2011 16:58 |
|
mrminecraftplus

{socialsites}
|
Oświadczam!
Poprosiłem Johna Paola Garetta o usunięcie Studia!!!
Nie obwiniać go za to!
Z poważaniem MrMinecraftPlus - Znano jako Eryk Górecki.
|
|
08-05-2011 16:42 |
|