Lavos
{socialsites}
|
RE: Bronies grzech internetu
FarkuWilku Wrote:A ile razy mogę pisać to samo? nie mam innych argumentów bo ich nie ma
Brawo, przyznałeś się. Możesz teraz spokojnie opuścić temat.
Poza tym, twoje dziecinne odbijanie piłeczki 'nie bo ty' jest nadal niekonstruktywne, zatem albo zacznij pisać konkrety, albo po prostu wyjdź.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
23-01-2013 16:54 |
|
FarkuWilku
{socialsites}
|
(23-01-2013 16:54 )LavosCore Wrote: FarkuWilku Wrote:A ile razy mogę pisać to samo? nie mam innych argumentów bo ich nie ma
Brawo, przyznałeś się. Możesz teraz spokojnie opuścić temat.
Poza tym, twoje dziecinne odbijanie piłeczki 'nie bo ty' jest nadal niekonstruktywne, zatem albo zacznij pisać konkrety, albo po prostu wyjdź.
Obrażając mnie nie zyskałeś zamierzanego efektu, wyjmując zdanie z kontekstu ujawniłeś że tobie zależy na kontynuacji tej dyskusji.
Napisałem jeśli przestaniecie generalizować to ja odejdę i nie wrócę do tego tematu, ale do puki generalizujecie do póty ja nie dam spokoju
Są sytuacje w których nawet inteligentny człowiek staję się pospolitym kretynem, a to tylko po to aby wziąć udział w bezsensownej walce.
|
|
23-01-2013 19:35 |
|
Sttark
{socialsites}
|
,,Obrażając mnie nie zyskałeś zamierzanego efektu, wyjmując zdanie z kontekstu ujawniłeś że tobie zależy na kontynuacji tej dyskusji.
Napisałem jeśli przestaniecie generalizować to ja odejdę i nie wrócę do tego tematu, ale do puki generalizujecie do póty ja nie dam spokoju''
Radzę ci odpuścić te forum ma parę naprawdę ignoranckich użytkowników,generalizujących wszystkich ludzi pod przykrywką ich najgorszych cech.Polecam iść gdzie indziej,wierz mi tak będzie lepiej,z nimi nie wygrasz nie przez brak argumentów,ale przez ich brak chęci zrozumienia drugiego człowieka i empatii w internecie.Ale jak chcesz dyskutować to powodzenia,nie licz tylko na zmianę zdania.
,,Tak w ogóle, cześć sttark.''
Siemka,siemka kope lat...widzę,że stałeś się adminem tej stronki.Ech co z Kaszubiakiem?
(This post was last modified: 23-01-2013 21:52 by Sttark.)
|
|
23-01-2013 21:48 |
|
Sttark
{socialsites}
|
,,Żyje, raz na tydzień, dwa się pojawia.''
Dobrze wiedzieć.
|
|
23-01-2013 22:59 |
|
Lavos
{socialsites}
|
Sttark Wrote:Radzę ci odpuścić te forum ma parę naprawdę ignoranckich użytkowników,generalizujących wszystkich ludzi pod przykrywką ich najgorszych cech.Polecam iść gdzie indziej,wierz mi tak będzie lepiej,z nimi nie wygrasz nie przez brak argumentów,ale przez ich brak chęci zrozumienia drugiego człowieka i empatii w internecie.Ale jak chcesz dyskutować to powodzenia,nie licz tylko na zmianę zdania.
To miłe że streściłeś mniej więcej swoją dotychczasową działalność. Radzę podawać dowody, konkrety, zamiast rzucać oszczerstwami, bo mam malutką tolerancję w tym zakresie.
Poza tym zabawnym jest fakt, że pojawiasz się zawsze, kiedy jest mowa o furfagowych zboczeniach.
|
|
23-01-2013 23:57 |
|
Sttark
{socialsites}
|
@Up
A ty Lavosiu jesteś nudny jak flaki z olejem.Ciągle mówisz to samo,gadasz trzy po trzy,jak chcesz się kłócić to nie z mną.Mam lepsze rzeczy do roboty niż gadanie z trollem.Dziękuje,dobranoc.
|
|
24-01-2013 00:07 |
|
Lavos
{socialsites}
|
Cóż, przynajmniej próbowałem.
|
|