Andre

{socialsites}
|
RE: Rojo ma potomka
No ale w tym momencie gdybamy, bo nie wiemy jak będzie. A temat z tego co wiem jest o tym że Rojo pochwalił się że jest świeżo upieczonym ojcem, a nie co będzie za parę lat :P Je, jeżeli będzie zachwywał się tak jak pan R... to wtedy dopiero będziemy mogli krytykować
|
|
24-01-2013 21:53 |
|
KrzychuuuPe
{socialsites}
|
ja tylko stwierdziłem swoje odczucia po tym co zobaczyłem, pierwsze wrażenie - takie sobie, oglądam sobie dalej różne materiały, do jego vlogów nic nie mam, ma swoje zdanie, gada w sumie ok, czasem przefilozofuje, chociaż może to ja jestem ograniczony; wydaje mi się szczerszy od Rocka, miał odwagę przeprosić i przyznać się do błędu w sprawie projektu GŻ, na plus u mnie przynajmniej zasługuje fakt, że lubi Fallouta, po prostu nie podoba mi się jego "błaznowanie", PDP ma jednak do tego smykałkę, Rojo - nie przekonuje mnie to i nie wiem czemu od razu ktoś reaguje i naprawdę nie wiem jak można wiedzieć gówno.
Wracając do tematu, nie znam się tak naprawdę, moje odczucia są na razie takie, że ja bym tak nie postąpił, chociaż po namyśle, uważam, że rozumiem dlaczego tak zrobił. Może kiedyś zrozumiem ;].
|
|
24-01-2013 22:46 |
|
Mandero

{socialsites}
|
Dopóki dziecko nie wrzeszczy do kamery "Boom Headshot, Pozdlawiam Loka!" to nie rozumiem o co się czepiacie :).
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
25-01-2013 11:04 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Attention whoring all the way.
Narodziny dziecka, będące niewątpliwie wydarzeniem wielkim dla głównie zainteresowanych, nie powinny wkraczać na pokazywanie tego na filmie. To strefa intymna, na cholerę dzielić się z tym randomami?
Manogame, pomniejszy koleś od LP, którego oglądam od początków jego działalności, był w podobnej sytuacji. I jakoś takiego filmiku u niego nie widziałem, ot po prostu powiedział, dumny, że będzie ojcem. I kropka.
Wielu z was pisze, że póki nie będzie dzieciaka pokazywać w filmikach, będzie dobrze. Ha, ha. Przecież jasne jak słońce jest, że jeśli pokaże (co najpewniej zrobi), to duża część z was będzie śpiewać obronnym tonem.
Wygląda na to, że produkt Rojo zyskał nowy ESP o nazwie dzieciak.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
25-01-2013 12:45 |
|
Analog
{socialsites}
|
To jego sprawa co robi, gdzie robi i kiedy robi. Jest dumny i jak informował na facebooku, jego fani, widzowie to część rodziny (byle trolle nie zrozumieją o co chodzi).
|
|
25-01-2013 15:27 |
|