wiktoro198
{socialsites}
|
RE: Najgorsi youtuberzy, których wszyscy oglądają
(27-01-2013 19:32 )yahoo Wrote: Ok, podoba ci si ę humor prezentowany przez Roja, ale nie nazywaj tego czegoś naturalnym:(
Chodzi mi o to że on nie trolluje, tylko prezentuje naturalne poczucie humoru grając w gry, a Klocuch rzuca poprostu głupimi tekstami które są bez sensu i sam dobrze o tym wie. Roja teksty mogą się nie podobać, chociaż mają przynajmniej one jakiś sens, i są adekwatne do sytuacji.
|
|
27-01-2013 19:54 |
|
Lavos
{socialsites}
|
wiktoro198 Wrote:Materiały Roja są rzetelne
Jeśli jesteś ignorantem.
wiktoro198 Wrote:nie robi błędów w tytułach filmów i w grze
Pojęcie stylizacji jest zbyt abstrakcyjne.
wiktoro198 Wrote:Rojo próbuje być śmieszny w sposób naturalny jest pozytywnie pieprznięty,
...co?
Po pierwsze, właśnie pacnąłeś kilka słów, które niczego nie wyrażają.
Po drugi, naturalny nie jest, widać to po jego serii, podczas której gra w jakieś kiepskie gry - tak marnej imitacji uczuć nie widziałem chyba od czasów debiutu Maty Bitner w polskiej telewizji.
Quote:a Klocuch rzuca głupimi tekstami jak małe dziecko którym jest, ewidentnie udaje, on po prostu opowiada głupoty
Odpal Bazgrojki, zamień słowo 'Klocuch' na 'Rojo' i masz definicję materiałów 'pozytywnie pieprzniętego'.
Serio, bawi mnie niezmiernie, że tak bronisz Roja wytykając te same błędy klocuchowi.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
27-01-2013 20:01 |
|
wiktoro198
{socialsites}
|
LavosCore
chodzi o to że Klocuch rzuca głupimi tekstami i jest ewidentnie trollem, trollem ponieważ na youtube jest dużo filmów demaskujących klocucha i jest w nich dowód że on udaje, a Rojo prezentuje swoje naturalne poczucie humoru grając w gry i jest ono adekwatne do sytuacji, a Klocuch opowiada cały czas pierdoły, nie wiem jakim ci to przykładem objaśnić.
|
|
28-01-2013 18:19 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
@Up
Bo nie masz takiego przykładu, humor Roja jest tak naturalny jak cycki Natalii Siwiec. "Klocuch opowiada cały czas pierdoły" a Rojo co robi? Chciałem obejrzeć jego Back Opsa II wymiękłem po 30 sekundach. Zasadnicza różnica jest taka, że w przypadku Klocucha wiem, że to jakiś dzieciak robiący sobie jaja, jeśli w przypadku Roja takie zachowanie jest naturalne, to już dawno wysłałbym mu projektantów mody z nowym modelem swetra z dłuuuuuugimi rękawami na sezon zima/wiosna 2013. Albo wiesz co? Zróbmy inaczej, podaj tytuł filmu i minutę z fragmentem który uważasz, za "naturalnie śmieszną reakcje adekwatną do sytuacji na ekranie" ok?
|
|
28-01-2013 19:12 |
|
SCARS
{socialsites}
|
(28-01-2013 18:19 )wiktoro198 Wrote: chodzi o to że Klocuch rzuca głupimi tekstami i jest ewidentnie trollem, trollem ponieważ na youtube jest dużo filmów demaskujących klocucha i jest w nich dowód że on udaje, a Rojo prezentuje swoje naturalne poczucie humoru grając w gry i jest ono adekwatne do sytuacji, a Klocuch opowiada cały czas pierdoły, nie wiem jakim ci to przykładem objaśnić.
Znaczy sie chodzi Ci o to, ze kiedy Klocuch "opowiada pierdoly" to robi to swiadomie i z premedytacja, a w pierdoly ktore wypowiada Rojo sam autor wierzy, tak? OK, na taka definicje moge sie zgodzic.
|
|
01-02-2013 21:51 |
|
wiktoro198
{socialsites}
|
Hmm... http://www.youtube.com/watch?feature=pla...UMA_0Nvd2c
Akurat tego duetu kiedy występują razem nie da się nie lubić, a jeżeli ty Elwood myślisz że Rojo tylko klnie i się wydurnia to jesteś w błędzie, wystarczy spojrzeć na link wyżej, poświęć te 7 minut i się przekonaj. Zresztą można by o tym zrobić 700 minut z tej kategorii.
|
|
02-02-2013 00:14 |
|
Infelicity
{socialsites}
|
(02-02-2013 00:14 )wiktoro198 Wrote: Akurat tego duetu kiedy występują razem nie da się nie lubić
Zdziwiłbyś się. Ale da się. I mi tutaj nie zaprzeczaj, bo naprawdę nie możesz się za wszystkich wypowiadać. To tak, jakby powiedzieć, że wszystkim ludziom na Ziemi smakuje sushi.
Quote:a jeżeli ty Elwood myślisz że Rojo tylko klnie i się wydurnia to jesteś w błędzie
Co z tego, że 20% jego materiałów można uznać za... Powiedzmy... No... SPOKOJNE, jeśli cała reszta (a jest ich sporo) to darcie japy do patyka z Tesco? To, że gość potrafi się normalnie zachować, to raczej nie tajemnica, jednak wie, że zbije większą oglądalność wśród ludzi o mentalności 14 latka. Tak bardzo upadły standardy ich rozrywki.
(This post was last modified: 02-02-2013 00:52 by Infelicity.)
|
|
02-02-2013 00:52 |
|