szakal666
{socialsites}
|
RE: Czy wasi rodzice oglądają wasze zagrajmy ?
rodzice ktorzy ogladaja zagrajmy swojego dziecka ? posrana akcja :D
|
|
12-08-2011 18:17 |
|
Cavirion
{socialsites}
|
U mnie wygląda to tak: Gry nagram coś, to czasem ojciec się spyta "Co nagrywałeś/Jak poszło?" itd. ale nie ogląda
Natomiast kilku moich znajomych z okolicy mnie ogląda i czasem chwilę o tym pogadamy, a oni podają jakieś pomysły, czy coś...
Jak dla mnie, lepiej być nie może :)
Quote:rodzice ktorzy ogladaja zagrajmy swojego dziecka ? posrana akcja
Czemu posrana akcja? Moim zdaniem, całkiem fajna(a przynajmniej ciekawa) akcja :)
(This post was last modified: 12-08-2011 18:24 by Cavirion.)
|
|
12-08-2011 18:19 |
|
szakal666
{socialsites}
|
(12-08-2011 18:19 )Cavirion Wrote: U mnie wygląda to tak: Gry nagram coś, to czasem ojciec się spyta "Co nagrywałeś/Jak poszło?" itd. ale nie ogląda
Natomiast kilku moich znajomych z okolicy mnie ogląda i czasem chwilę o tym pogadamy, a oni podają jakieś pomysły, czy coś...
Jak dla mnie, lepiej być nie może :)
Quote:rodzice ktorzy ogladaja zagrajmy swojego dziecka ? posrana akcja
Czemu posrana akcja? Moim zdaniem, całkiem fajna(a przynajmniej ciekawa) akcja :)
wkręć w to jeszcze dziadków i cała rodzinka ci będzie kibicować xD
|
|
12-08-2011 18:36 |
|
Chomik
{socialsites}
|
No i wnuki!
|
|
12-08-2011 18:37 |
|
RomanPL79
{socialsites}
|
Rodzice oglądający moje let's play'e? U mnie nie oglądają, lecz o mojej działalności na yt wiedzą i jakoś średnio ich to interesuje. Choć kiedyś coś tam wspominali, że chcieliby obejrzeć czy coś, ale na tym się skończyło...
(12-08-2011 17:03 )apparatus Wrote: Nie, bo nie wypuszczam ich z piwnicy.
Rozwaliłeś mnie tym. :D
(12-08-2011 18:36 )szakal666 Wrote: wkręć w to jeszcze dziadków i cała rodzinka ci będzie kibicować xD
(12-08-2011 18:37 )Chomik Wrote: No i wnuki!
Zapomnieliście o pradziadkach/prababciach (o ile dożyli.) oraz rodzeństwie.
(This post was last modified: 12-08-2011 18:48 by RomanPL79.)
|
|
12-08-2011 18:44 |
|
Sworson
{socialsites}
|
Moi rodzice nie wiedzą o moim istnieniu.
|
|
12-08-2011 19:44 |
|
Falc00n
{socialsites}
|
(12-08-2011 17:31 )Roofix Wrote: Ja bym rozszerzył temat ogólnie o wasze otoczenie - czy oprócz rodziny np. koledzy o tym wiedzą, jak reagują, itp.
Ogółem o moim tworzeniu ZW (w gronie znajomych) wiedzą tylko koledzy, którzy są nerdami. Innym raczej o tym nie mówię. Nie wiem czy się tego wstydzę czy jak, ale po prostu wolę to zachować dla siebie i ewentualnie tych szkolnych nerdów :) Jednak w... czerwcu bodajże oglądałem ZW Ragnaroka z Heavy Rain'a, które bardzo mi się spodobało i gra tak mnie wciągnęła, że nie mogłem się doczekać aż zobaczę co się stanie w kolejnym odcinku. Ten świat mnie po prostu pochłonął i miałem wielką ochotę z kimś podzielić się tym, podrzucić linka i zwyczajnie pogadać o fabule. W domu nie miałem za bardzo z kim, brat jak gry to zazwyczaj fifa, a siostra jedynie te flashówki. Pozostała mi mama (tata na starcie odpadł), ale ona raczej słuchała, a ja mówiłem. To mi nie pasowało. W szkole nie dałem rady się powstrzymać i jak nie miałem w pobliżu nerda, z którym mógłbym porozmawiać postanowiłem zdradzić tajemnicę mojego zagrajmerskiego bytu koleżance. Trochę śmiechu było, była bardzo ciekawa jak to się robi i na czym to polega :) Na szczęście jej mogłem zaufać, bo jest to osoba otwarta i potrafi dotrzymać tajemnicy. Naprawdę fajna sprawa, jeżeli wcześniej nikomu (poza nerdami/rodziną) nie mówiliście o swoich filmach to polecam podzielić się tym z zaufaną osobą ;)
|
|
12-08-2011 21:04 |
|
Chomik
{socialsites}
|
Quote:szczęście jej mogłem zaufać, bo jest to osoba otwarta i potrafi dotrzymać tajemnicy. Naprawdę fajna sprawa, jeżeli wcześniej nikomu (poza nerdami/rodziną) nie mówiliście o swoich filmach to polecam podzielić się tym z zaufaną osobą Wink
Ja tutaj widzę trochę sprzeczność, osoba otwarta się dzieli łatwo informacjami, bo jest otwarta...
Oczywiście ludzie są różni, ja się mogę nie znać, ale.. Tak uważam i nawet kilka takich przypadków odnotowałem.
(This post was last modified: 12-08-2011 21:51 by Chomik.)
|
|
12-08-2011 21:39 |
|
Roofix
{socialsites}
|
No, ja mam o tyle dobrze, że to właśnie brat mnie wciągnął w oglądanie LP (zaczęło się może jakoś 2 lata temu przy LP z Dead Space'a Bunga). Łatwo szła wymiana opinii, rozmowa o kolejnych seriach i zagrajmerach. Nawet jak to trochę zbrzydło, cóż, zawsze na ten temat jeden z drugim może pogadać. A jakoś znajomych nie chciałem zarażać "pasją", choć znam parę osób, co coś trochę wie na ten temat (głównie poprzez oglądanie wybranych serii, wybranych zagrajmerów).
Przyznam, dyskusje są czasem nader zabawne.
|
|
12-08-2011 22:55 |
|