CarlSheppards
{socialsites}
|
RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart?
(16-08-2011 15:41 )CTSG Wrote: Rozpędziłeś się Carl. Dyskusja wzięła się stąd, że zanegowałeś wypowiedź Gnomka.
Napisałem dlaczego. To nie było "bo nie", tylko wytłumaczone czarno na białym.
(16-08-2011 15:41 )CTSG Wrote: To ty usilnie starasz się wszystkim udowodnić, że jesteśmy w błędzie prezentując coraz to bardziej absurdalne wersje zdarzeń, alternatywne do tych, które zostały przedstawione. Argumentów nadal brak.
Nazwałeś nas kłamcami. Chętnie usłyszę na jakiej podstawie to wnioskujesz.
A Ty nawet nie starasz się udowodnić, dlaczego moje wypowiedzi to "domysły". Zamiast tego nie bierzesz ich pod uwagę, wciskasz swoje argumenty i chcesz, bym się bronił.
To tak nie działa. Najpierw odpowiedz na moje z sensem, a potem podaj swoje.
|
|
16-08-2011 15:47 |
|
MCL
{socialsites}
|
Quote:A Ty nawet nie starasz się udowodnić, dlaczego moje wypowiedzi to "domysły".Zamiast tego nie bierzesz ich pod uwagę, wciskasz swoje argumenty i chcesz, bym się bronił.
To tak nie działa. Najpierw odpowiedz na moje z sensem, a potem podaj swoje.
Ponieważ są zbyt absurdalne, jakby wyciągnięte z jakiegoś taniego serialu s-f, przynajmniej w moim odczuciu, bezstronnego obserwatora.
|
|
16-08-2011 15:53 |
|
MCL
{socialsites}
|
Jak inaczej to rozwinąć, skoro to co podajesz jest zbyt absurdalne, by mogło się zdarzyć? Moja wypowiedź na ten temat leży stronę wstecz.
|
|
16-08-2011 15:56 |
|
CarlSheppards
{socialsites}
|
(16-08-2011 15:56 )MCL Wrote: Jak inaczej to rozwinąć, skoro to co podajesz jest zbyt absurdalne, by mogło się zdarzyć? Moja wypowiedź na ten temat leży stronę wstecz.
Niezłe rozwinięcie.
Widać wiesz, o czym piszesz.
|
|
16-08-2011 15:58 |
|
MCL
{socialsites}
|
Nigdy nie twierdziłem inaczej, w takich sprawach używanie logicznego myślenia pomaga..
|
|
16-08-2011 16:00 |
|
CTSG
{socialsites}
|
CarlSheppards Wrote:Napisałem dlaczego. To nie było "bo nie", tylko wytłumaczone czarno na białym.
Yup - po 2 stronach dyskusji pokusiłeś się o stwierdzenie, że argumenty jakie prezentuje Gnomek są "zbyt wygodne" i że Cię to "nie przekonuje". Jeśli miałeś coś do powiedzenia, to po co było to droczenie się przez kilka stron?
CarlSheppards Wrote:A Ty nawet nie starasz się udowodnić, dlaczego moje wypowiedzi to "domysły". Zamiast tego nie bierzesz ich pod uwagę, wciskasz swoje argumenty i chcesz, bym się bronił.
Nie? To dlaczego wysłałem Ci na PW posiadane przeze mnie fakty mimo, że na chwilę obecną są poufne? Nie zgadzam się z tym co mówisz głównie dlatego, że wiem na temat tej sprawy nieco więcej niż Ty, co już Ci udowodniłem. I posiadane przeze mnie informacje łatwo podważają Twoją tezę. Szkoda, że je ignorujesz, a mnie bezpodstawnie nazywasz kłamcą. Kto tu ejst wygodny, co Carl?
CarlSheppards Wrote:To tak nie działa. Najpierw odpowiedz na moje z sensem, a potem podaj swoje
Odpowiedziałem Ci na PW zanim jeszcze odpowiedziałem tutaj. Przypominam, że w wiadomości udowodniłem Ci, że atak był prawdziwy i jak do tego doszedłem.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
|
|
16-08-2011 16:04 |
|
MCL
{socialsites}
|
Quote:W takim razie może zacznij słuchać swoich rad.
Nie słucham ich, stosuje się do nich...
Nie znam MegaZajki, a Gnomek po prostu nie wydaje się być osobą do tego zdolną. Czemu? Cytat z filmiku, mogłem przekombinować:
Gdyby to był mój troll to byłbym z tego dumny
Dla mnie wystarczy.
Co do nieufności..pff, ja też nie ufam ludziom. Z tym że nie muszę tego manifestować wszem i wobec wszystkim na forum: dla zdobycia "szacunu na dzielni".
|
|
16-08-2011 16:05 |
|