RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
ModronCube:
"Jeśli możesz, zapoznaj się z funkcją quote. Bardzo pomaga czytać posty."
Staram się, ale coś nie mogę się połapać jak to zrobić, wiem że byłoby przejrzyściej.
"Widzę, że nie zrozumiałeś prostej ironii. Nie szkodzi. Za dość zabawne uznałem to, w jak..."
No to widzisz, "ironia" jaką tu piszesz, może być nie zrozumiała co do czytelników, powinieneś napisać inaczej, a nie że mam się główkować czy to ironia czy hipoteza. Ma być czytelnie i przejrzyście. Co do mojego pożegnania, to nie mówiłem w sposób żałobny, powiedziałem "do zobaczenia, nie tęsknić, opalać się i wypoczywać". Angielski mam początkujący, więc nie władam nim nawet na poziomie ponad podstawowym, ale za to mam zaawansowany niemiecki, może przydadzą się moje jakieś zdania w tym że języku. No jak sam powiadasz, 3 punkt jest na siłę żartem, ale nie dowiedziałbym się o tym gdybyś mi teraz tego nie napisał. Rozumiem że twoim zadaniem jest pisanie wiadomości ważnych, co się dzieje z LP w "internetowym świecie", poruszanie kontrowersyjnych wydarzeń - radosnych, smutnych, jak i czasem żałosnych, ale co do tego naprawdę się dziwię co widzisz takiego w moim pogadajmy, mówię podstawowe informacje, mówię co się dzieje w ostatnim czasie jak i na końcu się kulturalnie żegnam. Wypowiedzi jakie były tu na początku, po przeczytaniu ich przez osobę nie znającą mojego stylu i wgl, wejdzie i napisze coś głupkowatego, np. roofix5
Co do sławy to każdy odbiera ją inaczej, ale definiując ci ją w moim znaczeniu, postawiłem sobie cel taki, w którym na miarę moich możliwości spróbuję się wybić jak najwyżej, chcę sprawdzić czy osoba która tego chce, da radę. Ale nie polega to na robieniu "premierowych gier", brzydzę się "wyścigiem szczurów", ale co na to poradzić, na tym to dziś polega, kto pierwszy ten lepszy. Ale wracając do tematu z premierowych gier jakie zrobiłem to Crysis 2, tylko Crysis 2, reszta to kilku letnie produkcje które po prostu chciałem zrobić. Jak widzisz osiąganie przeze mnie celu, nie polega na najnowszych grach. Po wakacjach zamierzam zrobić kolejną grę na PSX - jako niespodziankę dla widzów i rozgrzewkę dla siebie. Później "druga" premierowa gra jaką będzie Battlefield 3, zamierzam podejść z jak największym humorem, co do Minecraft, wierz mi lub nie, ale tryb fabularny obmyślałem przed Quasandem, a wypuszczenie przez niego serii napędziło mnie tylko do sprężenia się z pomysłem. Gra jaka mi na kanale pozostaje to Space Marines, będę nagrywał wraz z kolegą. Powiem na koniec tak, może faktycznie twoja wypowiedź nie miała na celu w jakimś stopniu mnie obrazić, ale styl jakim piszesz swoje wiadomości, dają sygnał innym, że trzeba napisać podobnie, masz przykłady w temacie. Aha marka wolności słowa, mówcie co chcecie, tylko dawajcie jakieś wiadomości zagrajmerom aby poprawiali coś, co zauważacie za błędne. Myślę że to koniec tematu, jeżeli są jeszcze jakieś wątpliwości to pisać, postaram się odpowiedzieć.
|