Poll: Z kim następny wywiad?
This poll is closed.
człowiekzwyzyn 55.56% 15 55.56%
MrJagged99 7.41% 2 7.41%
VVitchaven 37.04% 10 37.04%
Total 27 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Post Reply 
"Pogadajmy z" - co dalej?
Author Message
Gimper Offline
*

RE: "Pogadajmy z" - co dalej?
(20-07-2011 18:30 )CarlSheppards Wrote:  
(20-07-2011 18:15 )Gimper Wrote:  To że osobiście jestem do niego dość pozytywnie nastawiony, nie znaczy że w wywiadzie nie mogę pozostać bezstronny i obiektywny.
Ale też nie znaczy, że nie będziesz stronniczy i subiektywny.
I will do my best! :)

[Image: t43eX.jpg]
20-07-2011 18:32
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

Czyli najprawdopodobniej ssanie. Meh.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
20-07-2011 18:35
Sworson Offline
*

Zadawaj mu trudne pytania. VVitchaven, jest straszne nerwowy, więc pewnie cię znienawidzi. Ale wal to, okaż jego słabości. Najważniejsze, nie liż mu dupy i nie daj poznać, że go lubisz. A najlepiej, by było jakbyś sobie wmówił przed wywiadem, że nie znasz pana VV. Chodź, w zasadzie i tak go nie znasz, pff.

P.S Ciekawe, czy VV przebywa na tym forum i to czyta. Jeśli tak, to trochę głupio, bo by już znał pytania.
(This post was last modified: 20-07-2011 18:42 by Sworson.)
20-07-2011 18:39
Gimper Offline
*

(20-07-2011 18:35 )LavosCore Wrote:  Czyli najprawdopodobniej ssanie. Meh.

A jak, te pytania co podałem to dla zmyłki. Tak naprawdę będę przez cały czas powtarzał yeah pięknie i przeklinał by przypodobać się VV.

Wiem czego byś chciał - bym w wywiadzie na niego zwyczajnie najechał za jego głupie zachowania. Pewnie jakoś by się bronił, niestety nie mam archiwum screenów ani siły by bawić się w udowadnianie mu że jest żałosnym dresem (głównie dlatego że nie sądzę że tak jest).

Przeprowadzę z nim wywiad w taki sposób, w jaki zrobiłbym to z każdym innym Zagrajmerem - spokojnie i rzeczowo zapytał o rzeczy które mogą ciekawić potencjalnego odbiorcę. Zarówno na temat jego osobistych przekonań jak i tego co dzieje się na jego kanale i stylu prowadzenia LP.

Pytanie o dramie dodam jednak nie będę tematu wiercił - w moim odczuciu sprawa ta została już dawno zamknięta, nie widzę sensu ciągle gadać o tym co było, VV zrobił to co zrobił, spytam się go co obecnie sądzi o tamtej decyzji i tyle.

Quote:Zadawaj mu trudne pytania. VVitchaven, jest straszne nerwowy, więc pewnie cię znienawidzi. Ale wal to, okaż jego słabości. Najważniejsze, nie liż mu dupy i nie daj poznać, że go lubisz. A najlepiej, by było jakbyś sobie wmówił przed wywiadem, że nie znasz pana VV. Chodź, w zasadzie i tak go nie znasz, pff.
To co wyżej. Dlaczego miałbym traktować go inaczej niż CZW czy kogokolwiek innego? I tak wszystkie pytania dostanie przed wywiadem by mógł się przygotować (tak samo postąpiłbym z każdym innym Zagrajmerem). Liczę na to że przygotuje rzeczowe odpowiedzi i nawiąże się dyskusja.

20-07-2011 18:42
Sworson Offline
*

Aha, możesz go jeszcze zapytać. Dlaczego dojrzały facet zachowuję się tak dziecinnie, tzn. w jego filmikach przewijają się głównie same przekleństwa. Czy traktuję to jako rozluźnienie od ciężkiego dnia w pracy? Czy klnie, bo dzieciarnia tego chcę?
20-07-2011 18:46
Roofix Offline
*

Co do screenów - oj tych możemy Ci zapewnić.
Quote:Liczę na to że przygotuje rzeczowe odpowiedzi i nawiąże się dyskusja.

No to się przygotuj na odpowiedź "Nie powiem, bo nie." Na tematy okołodramowe reaguje ostro. Raz za samo wspomnienie (niechcący) postawił mi ultimatum - albo przyjmę jego zaproszenie do znajomych, albo mnie zablokuje.
Co jak co, ale widać, że drama się za nim ciągnie, co udowodnił "monolog do Ośmiorniczki".
Jak już to porusz temat relacji z widzami i jego stosunek do ich flejmu i agresywnej reakcji na krytykę. No i temat blokowania. Przeklinanie - czemu tyle klnie w komentarzach, także gdy komuś odpowiada? Czemu tak niechętnie się zapoznaje ze zdaniem strony przeciwnej, wręcz broni się przed tym?
Oj, nie widzi mi się ten wywiad - jeśli, co gorsza coś go trafi i nie zechce dalej rozmawiać i się rozłączy, i tak warto wrzucić wywiad do Sieci.
Przykład (jak dojdzie do tematu dramy)
"LCSintrax obraził moją żonę"
"Przecież tego nie zrobił. Są ogolnodostępne screeny na to. Widziałeś je?"
"Nie obchodzi mnie, że zrobił jakieś screeny ten (przekleństwa). I tak jest (przekleństwa)."
"Ale czemu tak wulgarnie? Przecież on Cię nie bluzgał."
"Bronisz tego (przekleństwa)? Nie będę rozmawiał z kimś, kto jest jego (przekleństwa). Najpewniej działasz na jego zlecenie. Do widzenia."
20-07-2011 18:58
Gimper Offline
*

@Sworson - w ostatniej chwili napisałeś jak wysyłałem poprawione pytania do VV. Dopisałem to, dobry temat do poruszenia.
@Roofix - ale pierdolisz. Jeszcze nie ma wywiadu a ty już skreślasz VVitchavena. Z takim podejściem daleko nie zajedziemy. Wszystko okaże się w trakcie rozmowy, zobaczymy kto ma rację nt. tego jaką faktycznie osobą jest VV, do tego czasu proponuję ukrócić te dywagacje.

//nono

(This post was last modified: 20-07-2011 20:36 by punio7.)
20-07-2011 19:09
CarlSheppards Offline
*

(20-07-2011 19:09 )Gimper Wrote:  @Roofix - ale pierdolisz. Jeszcze nie ma wywiadu a ty już skreślasz VVitchavena.
Przeklinaj dalej. W ten sposób na pewno nie pokazujesz, że jesteś stronniczy.
Z resztą, to co Roofix napisał, to już praktycznie było powiedziane przez VV.
Poza tym:
Quote:jedna rzecz musicie wiedziec, pan VV zaglada zu regularnie i blokuje wszystkich, ktorzy tu sie wypowiadaja, przynajmnie tak mi sie znaje, mam juz bloka, chociaz nigdy mu nic nie pisalem :)
Quote:Nie, chyba. Tylko na pewno, ja też dostałem bloka. Trudno się mówi :)
Quote:On nie tylko ten profil przeglada. Ja dostalem bloka, mimo ze odzywalem sie tylko na kanale Octopusa.

I powiedz mi, że jego to nie boli, i że nie bierze Internetu niesamowicie poważnie.
Gimper, założę się, że Ty po prostu nie chcesz wierzyć, że te dramy pokazały niesamowitą niedojrzałość VV.
Niewiedza jest błogosławieństwem, nieprawdaż?
(This post was last modified: 20-07-2011 19:50 by CarlSheppards.)
20-07-2011 19:48
Lavos Offline
*

@Sworson
Prawdopodobnie tak. Filtruje mój dramowy kanał, nie zdziwiłbym się, gdyby sprawdzał 'zagrożenie' i tutaj.

@Gimper
Quote:A jak, te pytania co podałem to dla zmyłki. Tak naprawdę będę przez cały czas powtarzał yeah pięknie i przeklinał by przypodobać się VV.

Skoro tak mówisz.

Quote:Wiem czego byś chciał - bym w wywiadzie na niego zwyczajnie najechał za jego głupie zachowania.

Masz jakąś tajoną do mnie urazę, że od razu przeskakujesz do takich przypuszczeń? Oświecę cię w międzyczasie, że 'najeżdżanie' nigdy nie było i nie jest moim pragnieniem.

Quote:Pewnie jakoś by się bronił, niestety nie mam archiwum screenów ani siły by bawić się w udowadnianie mu że jest żałosnym dresem (głównie dlatego że nie sądzę że tak jest).

Ignoruj fakty. Działa bardzo dobrze, jeśli chodzi o ślepe patrzenie w inną osobę.

Quote:Przeprowadzę z nim wywiad w taki sposób, w jaki zrobiłbym to z każdym innym Zagrajmerem - spokojnie i rzeczowo zapytał o rzeczy które mogą ciekawić potencjalnego odbiorcę. Zarówno na temat jego osobistych przekonań jak i tego co dzieje się na jego kanale i stylu prowadzenia LP.

Widzę, że lekcja z ponad roku nadal niczego ciebie nie nauczyła. Pytania są nudne oraz sztampowe., brak szerokiego spektrum omawianego tematu.

Quote:Pytanie o dramie dodam jednak nie będę tematu wiercił - w moim odczuciu sprawa ta została już dawno zamknięta, nie widzę sensu ciągle gadać o tym co było, VV zrobił to co zrobił, spytam się go co obecnie sądzi o tamtej decyzji i tyle.

Znów - ignoruj fakty. Masa dzieci, która wcześniej z zapałem maszerowała pod sztandarem LC to chuj i kurwa* to robi do dzisiaj i jaka jest elastyczna. Przełknie wszystko, co VV powie.

*przykładowo, oddałem średni wydźwięk komentarzy z ówczesnej dramy

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 20-07-2011 20:14 by Lavos.)
20-07-2011 20:13
SeedPL Offline
*

Tylko przypomnę, że dziennikarz, który prowadzi wywiad ma prawo być arogancki, wnikliwy i zadawać trudne pytania. Ktoś godząc się na wywiad, powinien być tego świadom, jednakże pozostaje kwestia autoryzacji. Za jej brak, można mieć kłopoty.
20-07-2011 20:16
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5