Thread Closed 
Minefag in a nutshell
Author Message
baku10x Offline
*

RE: Minefag in a nutshell
(14-03-2012 23:59 )IConquer Wrote:  Meh, 8 giga wystarczy?

No to ten cały VłeskinDżoj musi mieć mniej od ciebie, bo czas renderowania filmikow zależy od ilości ram ;] Ja mam 2gb i mi sie np filmik 5min renderuje 15-25min.

A co do Dżoja, to jest to dzieciak który nie potrafi odpowiedzieć na zadane pytanie. Napisałeś mu że robi pod widzów. Wchodzę wczoraj na jego kanał, patrzę i w filmiku mówi "Tego moda nie polecił mi żaden widz, zdecydowałem że sam będę szukał modów" czy coś w ten deseń.

On także jest minefagiem, ale chyba tego nie pojmuje ^^

Napisał o CeTeeSGe, DżejDżeju i Madzi że robią oni także pod widzów, ponieważ nie miał żadnej lepszej odpowiedzi to musiał zasłonić się kimś bardziej znanym od niego, aby nie było tak że tylko on tak robi.
15-03-2012 09:51
Find all posts by this user
Sou Offline
*

(15-03-2012 09:51 )baku10x Wrote:  
(14-03-2012 23:59 )IConquer Wrote:  Meh, 8 giga wystarczy?

bo czas renderowania filmikow zależy od ilości ram ;]
o_O?

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
15-03-2012 11:37
Visit this user's website Find all posts by this user
Interhex Offline
*

Ten minefag zawsze ma wymówkę "bo tak , tak robią inni to czemu ja nie moge?"
(This post was last modified: 15-03-2012 17:27 by Interhex.)
15-03-2012 17:26
Wan1Mas Offline

Ten minefag z czego co widzę jest ogólnie dość ciekawym przypadkiem klinicznym, cholera, byłoby zabawnie gdyby jeszcze tutaj wszedł i pokazał pokaz swoich umiejętności dyskusji i rozumowania.
15-03-2012 17:50
VeskinJoy Offline
*

(14-03-2012 19:00 )IConquer Wrote:  Siemanko, jako że ostatnio udało mi się zobaczyć dość zabawną sytuację, otóż, kid który bawi się w nagrywanie Minecrafta uprawiał dość żałosną politykę na swoim kanale, idąc przez wyzywanie widzów, stawiania siebie jako omnipotentnego chana w swojej republice bananowej, odpaliłem swojego pocketa tylko po to, żeby zobaczyć czy moja teza tego, iż koleś jest zdziecinniały do reszty, ba, udało mi się nawet dostrzec zretardowanie trzeciego stopnia. Cała akcja była wywołana tym, iż stwierdził że jakiś mod nie istnieje, i mimo whine'u jego gimbusiarni nadal się upierał, po czym... zrobił widełko na szybko z tej paczki textur do Klocków Aspargera znanych również jako Minecraft, zresztą, co ja będę dużo pisać, zapraszam do dyskusji.

http://img823.imageshack.us/img823/7172/lolzx.png

Bonus, od teraz jestem Dzonem Garetem, god, koleś jest idiotą.

http://img19.imageshack.us/img19/5049/ro...garett.png

Okej, specjalnie dla Ciebie kolego założyłem konto na tym nijakim forum : ) Widzę że od dzisiaj pisze się wiadomości tylko po to żeby wstawić je na jakieś beznadziejne forum? No to fajnie, ale nie wiem czy wiesz - za to co napisałeś Ty i jakiś tam kolega niżej możecie mieć dość poważne komplikacje prawne, dotyczące obrazy mojej osoby.
Zniewaga jest każde zachowanie uwłaczające tej godności, stanowiące przejaw lekceważenia oraz pogardy dla jednostki ludzkiej. Warto przypomnieć, że także w rozumieniu prawa cywilnego, dobra osobiste człowieka, w tym jego cześć, pozostają pod ochroną tego prawa niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach [art. 23 kc]. Jestem MineFagiem? Kolego, jesteś śmieszny jak 3/4 tego tematu, w 90% to co piszecie tutaj to zawiść, chcesz? To zacznij nagrywać, ja oczywiście nie mam nic do roboty tylko pisać z jakimś gościem który się dopieprza do wszystkiego co napiszę, prawda? Jeżeli Ci tak bardzo zależy, dlaczego nie napisałeś do mnie na skype które jest podane w profilu? Ja Cię serdecznie zapraszam na pogadankę, bo widzę że nie zdajesz sobie sprawy z kim piszesz, udostępnianie takich rozmów w sieci bez mojej zgody również jest karalne.
Art. 267. [Naruszenie tajemnicy korespondencji] § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1–3 ujawnia innej osobie.
§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1–4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Tak więc następnym razem zastanów się co napiszesz w internecie, bo nie jesteś w nim sam - zdjęcia tego tematu mam już porobione i podrukowane, rozmów na youtube również jak i tego całego tematu, tak więc panowie zanim kogoś strollujecie to zastanówcie się czy ta osoba tutaj nie wchodzi, bo ja dostałem wiadomość o tym temacie od pewnej osoby w prywatnej wiadomości, osoby które że tak powiem obrażały mnie w tym wątku mogą mieć powiązania karne, a w tym przypadku administrator tej strony jest zmuszony o udostępnienie waszych danych takich jak IP, ew dane zamieszkania, host w celu rozwinięcia dalszej sprawy u prokuratora, ta sprawa za szybko nie ucichnie, możecie się spodziewać niedługo listu bądź smutnego Pana w czarnym garniturku, jeżeli zdecyduję się przeciwko wam coś wytoczyć. Pozdrawiam i następnym razem myślcie.
(This post was last modified: 15-03-2012 18:33 by VeskinJoy.)
15-03-2012 18:28
Gik Offline
*

Ojej.

To już chyba koniec zagrajmyw.pl :,[

[Image: aqI8D.jpg]
15-03-2012 18:33
VeskinJoy Offline
*

@Gik
Ja nie mówię o całym forum tylko o poszczególnych osobach, pozdrawiam : )
15-03-2012 18:34
Gik Offline
*

Ojej.

IConquer, pozdrów ode mnie czarnuchów z więzienia :,[

Protip: dobierz sobie jakieś inne paragrafy, bo te nie bardzo pasują do sytuacji.

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 15-03-2012 18:39 by Gik.)
15-03-2012 18:36
Lavos Offline
*

Hahahahah...o mój boże..hahaha..nie wyrobię..
Cóż mogę rzec:
[Image: Internet%20Police.png]

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 15-03-2012 18:40 by Lavos.)
15-03-2012 18:39
Wan1Mas Offline

(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  Jestem MineFagiem? Kolego, jesteś śmieszny jak 3/4 tego tematu, w 90% to co piszecie tutaj to zawiść, chcesz? To zacznij nagrywać, ja oczywiście nie mam nic do roboty tylko pisać z jakimś gościem który się dopieprza do wszystkiego co napiszę, prawda? Jeżeli Ci tak bardzo zależy, dlaczego nie napisałeś do mnie na skype które jest podane w profilu? Ja Cię serdecznie zapraszam na pogadankę, bo widzę że nie zdajesz sobie sprawy z kim piszesz, udostępnianie takich rozmów w sieci bez mojej zgody również jest karalne.

Zawiść? Shit just got real, wybacz, nikt nie piszę "Veskin to c@^j, ludzie podają argumenty, czyli coś na co Ty nie potrafisz odpowiedzieć. Dlaczego nie napisałem do Ciebie na skype? Nie wiem, zapewne dlatego iż nie widziałem sensu w pisaniu na skajpie, który jest komunikatorem głosowym. Poza tym, tak, jesteś Minefagiem, i się z tym nie kryjesz, rofl.

(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  Tak więc następnym razem zastanów się co napiszesz w internecie, bo nie jesteś w nim sam - zdjęcia tego tematu mam już porobione i podrukowane, rozmów na youtube również jak i tego całego tematu, tak więc panowie zanim kogoś strollujecie to zastanówcie się czy ta osoba tutaj nie wchodzi, bo ja dostałem wiadomość o tym temacie od pewnej osoby w prywatnej wiadomości, osoby które że tak powiem obrażały mnie w tym wątku mogą mieć powiązania karne, a w tym przypadku administrator tej strony jest zmuszony o udostępnienie waszych danych takich jak IP, ew dane zamieszkania, host w celu rozwinięcia dalszej sprawy u prokuratora, ta sprawa za szybko nie ucichnie, możecie się spodziewać niedługo listu bądź smutnego Pana w czarnym garniturku, jeżeli zdecyduję się przeciwko wam coś wytoczyć. Pozdrawiam i następnym razem myślcie.

Super, groźba też jest karalna. Ba, z tego co pamiętam do 3, także pamiętaj, kij ma 2 strony!

(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1–3 ujawnia innej osobie.
§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1–4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Interpretujemy przypisy prawne z Veskinem! Nowa seria!
@1 Wiadomość przeznaczona była dla mnie, w końcu rozmawiałeś ze mną, nie z kimś innym, wiadomości które pisałeś byłe skierowane do mnie, 1 down.
@2 Tak, shackowałem Twój system, uważaj, usunę Ci pliki!
@3 Urządzenie podsłuchowe? Keylogger? Hehs, jesteś zabawny.
@4 Niczego nie ominąłem, pozyskałem to poprzez rozmowę, defacto, nie jest to zdobyte nielegalnie, znowu, failujesz.
@5 Sankcja za wykonanie czegoś czego nie zrobiłem!

Srsly, Veskin, musiałeś odpisać tak jak na minefaga przystało, nie mogłeś odpisać na argumenty ludzi, tylko wyskoczyłeś z crapem, który na dodatek jest bullshitem. Nadinterpretacja artykułów prawnych, groźby, cholera, mamy drugiego Łiczejvena z internetową policją.
15-03-2012 18:47
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  EA in a nutshell Rangy 1 1.104 29-05-2012 13:40
Last Post: Infelicity

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5