(14-03-2012 19:00 )IConquer Wrote: Siemanko, jako że ostatnio udało mi się zobaczyć dość zabawną sytuację, otóż, kid który bawi się w nagrywanie Minecrafta uprawiał dość żałosną politykę na swoim kanale, idąc przez wyzywanie widzów, stawiania siebie jako omnipotentnego chana w swojej republice bananowej, odpaliłem swojego pocketa tylko po to, żeby zobaczyć czy moja teza tego, iż koleś jest zdziecinniały do reszty, ba, udało mi się nawet dostrzec zretardowanie trzeciego stopnia. Cała akcja była wywołana tym, iż stwierdził że jakiś mod nie istnieje, i mimo whine'u jego gimbusiarni nadal się upierał, po czym... zrobił widełko na szybko z tej paczki textur do Klocków Aspargera znanych również jako Minecraft, zresztą, co ja będę dużo pisać, zapraszam do dyskusji.
http://img823.imageshack.us/img823/7172/lolzx.png
Bonus, od teraz jestem Dzonem Garetem, god, koleś jest idiotą.
http://img19.imageshack.us/img19/5049/ro...garett.png
Okej, specjalnie dla Ciebie kolego założyłem konto na tym nijakim forum : ) Widzę że od dzisiaj pisze się wiadomości tylko po to żeby wstawić je na jakieś beznadziejne forum? No to fajnie, ale nie wiem czy wiesz - za to co napisałeś Ty i jakiś tam kolega niżej możecie mieć dość poważne komplikacje prawne, dotyczące obrazy mojej osoby.
Zniewaga jest każde zachowanie uwłaczające tej godności, stanowiące przejaw lekceważenia oraz pogardy dla jednostki ludzkiej. Warto przypomnieć, że także w rozumieniu prawa cywilnego, dobra osobiste człowieka, w tym jego cześć, pozostają pod ochroną tego prawa niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach [art. 23 kc]. Jestem MineFagiem? Kolego, jesteś śmieszny jak 3/4 tego tematu, w 90% to co piszecie tutaj to zawiść, chcesz? To zacznij nagrywać, ja oczywiście nie mam nic do roboty tylko pisać z jakimś gościem który się dopieprza do wszystkiego co napiszę, prawda? Jeżeli Ci tak bardzo zależy, dlaczego nie napisałeś do mnie na skype które jest podane w profilu? Ja Cię serdecznie zapraszam na pogadankę, bo widzę że nie zdajesz sobie sprawy z kim piszesz, udostępnianie takich rozmów w sieci bez mojej zgody również jest karalne.
Art. 267. [Naruszenie tajemnicy korespondencji] § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1–3 ujawnia innej osobie.
§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1–4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Tak więc następnym razem zastanów się co napiszesz w internecie, bo nie jesteś w nim sam - zdjęcia tego tematu mam już porobione i podrukowane, rozmów na youtube również jak i tego całego tematu, tak więc panowie zanim kogoś strollujecie to zastanówcie się czy ta osoba tutaj nie wchodzi, bo ja dostałem wiadomość o tym temacie od pewnej osoby w prywatnej wiadomości, osoby które że tak powiem obrażały mnie w tym wątku mogą mieć powiązania karne, a w tym przypadku administrator tej strony jest zmuszony o udostępnienie waszych danych takich jak IP, ew dane zamieszkania, host w celu rozwinięcia dalszej sprawy u prokuratora, ta sprawa za szybko nie ucichnie, możecie się spodziewać niedługo listu bądź smutnego Pana w czarnym garniturku, jeżeli zdecyduję się przeciwko wam coś wytoczyć. Pozdrawiam i następnym razem myślcie.