Thread Closed 
Minefag in a nutshell
Author Message
Sou Offline
*

RE: Minefag in a nutshell
Dobra, teraz już rozumiem o co c'mon. LOOOOL :D

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
15-03-2012 18:49
Visit this user's website Find all posts by this user
Interhex Offline
*

Sintrax już powiedział co każdy o tym myśli.
Veskin to po prostu kolejne zagubione minecraftowe dziecko w internecie które chce zwrócić na siebie uwage.

Alarm:Szykuje sie kolejna nędzna drama.
15-03-2012 18:49
Find all posts by this user
baku10x Offline
*

Ja oczekuję na filmik tymu megazajki czyli cos w podobie do "śmierć vs zagrajmyw.pl"

Może też będzie chciał narzucić na nas swoich wiernych fanów.

@Edit
A więc filmiku nie było, ale biuletyn był.
Dzięki Gik.
(This post was last modified: 15-03-2012 18:54 by baku10x.)
15-03-2012 18:52
Gik Offline
*

Drama na własne życzenie Veskina. Sam się pochwalił swoim failem:
http://img859.imageshack.us/img859/7164/vsgwna.png

[Image: aqI8D.jpg]
15-03-2012 18:53
VeskinJoy Offline
*

(15-03-2012 18:47 )IConquer Wrote:  
(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  Jestem MineFagiem? Kolego, jesteś śmieszny jak 3/4 tego tematu, w 90% to co piszecie tutaj to zawiść, chcesz? To zacznij nagrywać, ja oczywiście nie mam nic do roboty tylko pisać z jakimś gościem który się dopieprza do wszystkiego co napiszę, prawda? Jeżeli Ci tak bardzo zależy, dlaczego nie napisałeś do mnie na skype które jest podane w profilu? Ja Cię serdecznie zapraszam na pogadankę, bo widzę że nie zdajesz sobie sprawy z kim piszesz, udostępnianie takich rozmów w sieci bez mojej zgody również jest karalne.

Zawiść? Shit just got real, wybacz, nikt nie piszę "Veskin to c@^j, ludzie podają argumenty, czyli coś na co Ty nie potrafisz odpowiedzieć. Dlaczego nie napisałem do Ciebie na skype? Nie wiem, zapewne dlatego iż nie widziałem sensu w pisaniu na skajpie, który jest komunikatorem głosowym. Poza tym, tak, jesteś Minefagiem, i się z tym nie kryjesz, rofl.

(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  Tak więc następnym razem zastanów się co napiszesz w internecie, bo nie jesteś w nim sam - zdjęcia tego tematu mam już porobione i podrukowane, rozmów na youtube również jak i tego całego tematu, tak więc panowie zanim kogoś strollujecie to zastanówcie się czy ta osoba tutaj nie wchodzi, bo ja dostałem wiadomość o tym temacie od pewnej osoby w prywatnej wiadomości, osoby które że tak powiem obrażały mnie w tym wątku mogą mieć powiązania karne, a w tym przypadku administrator tej strony jest zmuszony o udostępnienie waszych danych takich jak IP, ew dane zamieszkania, host w celu rozwinięcia dalszej sprawy u prokuratora, ta sprawa za szybko nie ucichnie, możecie się spodziewać niedługo listu bądź smutnego Pana w czarnym garniturku, jeżeli zdecyduję się przeciwko wam coś wytoczyć. Pozdrawiam i następnym razem myślcie.

Super, groźba też jest karalna. Ba, z tego co pamiętam do 3, także pamiętaj, kij ma 2 strony!

(15-03-2012 18:28 )VeskinJoy Wrote:  § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1–3 ujawnia innej osobie.
§ 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1–4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Interpretujemy przypisy prawne z Veskinem! Nowa seria!
@1 Wiadomość przeznaczona była dla mnie, w końcu rozmawiałeś ze mną, nie z kimś innym, wiadomości które pisałeś byłe skierowane do mnie, 1 down.
@2 Tak, shackowałem Twój system, uważaj, usunę Ci pliki!
@3 Urządzenie podsłuchowe? Keylogger? Hehs, jesteś zabawny.
@4 Niczego nie ominąłem, pozyskałem to poprzez rozmowę, defacto, nie jest to zdobyte nielegalnie, znowu, failujesz.
@5 Sankcja za wykonanie czegoś czego nie zrobiłem!

Srsly, Veskin, musiałeś odpisać tak jak na minefaga przystało, nie mogłeś odpisać na argumenty ludzi, tylko wyskoczyłeś z crapem, który na dodatek jest bullshitem. Nadinterpretacja artykułów prawnych, groźby, cholera, mamy drugiego Łiczejvena z internetową policją.

Drogi kolego, jak sama nazwa wskazuje to jest prywatna wiadomość, jakbym chciał żebyś ją gdziekolwiek wrzucił, albo ktoś inny pisalibyśmy ze sobą na publicznym chacie, poza tym powiedz mi kto jest w tym przypadku dzieckiem? Ja, czy koleś który musi powysyłać wiadomości na forum żeby tam zyskać +1 czy +3 do respektu jakiejś internetowej reputacji? Do tego obraza typu idiota w twoim pierwszym poście : ) „Proście, a otrzymacie; szukajcie, a znajdziecie; pukajcie, a otworzą wam. Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kto puka, temu otwierają. Czy jest wśród was ktoś taki, kto swojemu synowi, proszącemu o chleb, poda kamień? Albo gdy poprosi o rybę, czy poda mu węża? Jeśli więc wy, choć źli jesteście, umiecie dawać dobre dary swoim dzieciom, to tym bardziej wasz Ojciec, który jest w niebie, da to, co dobre, tym, którzy Go proszą. Wszystko więc, co chcielibyście, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie! Tego bowiem wymaga Prawo i Prorocy."
Mt 7,7-12

To wykroczenie jest karalne, może sobie nie zdajesz z tego sprawy ale mój ojciec jest prawnikiem i ja co nieco o tym wiem : ) Takie "obsmarowywanie" i internecie może zdawać się zabawne, ale to jest porównywalne do realnego wyzywania i że tak ujmę dręczenia innych, powiedziałeś że Ci groziłem? Ja? W życiu, ja nikomu nie grożę ja tylko Ci uświadamiam, w jakiej poważnej sytuacji możesz się znaleźć, być może dla Ciebie to jest zabawne co piszę, ale to wszystko to prawda, w internecie nikt nie jest anonimowy mój drogi, kiedy piszesz coś w internecie na zawsze zostaje w internecie, kiedy wyzywasz kogoś i dręczysz w realu dostajesz kuratora i dość spore odszkodowanie dla osób poszkodowanych, może jesteś za młody i po prostu nie rozumiesz - ale kiedyś dorośniesz i o tym jeszcze pomyślisz. Pozdrawiam : )
(This post was last modified: 15-03-2012 18:58 by VeskinJoy.)
15-03-2012 18:55
Interhex Offline
*

Nie kompromituj sie już bardziej drogi kolego.
15-03-2012 18:59
Lesiu1998 Offline
*

Według mnie ten wątek jest niepotrzebny. Dla mnie osoby które rozmawiają/obrażają lub coś innego są dziećmi, które by się bały w realu to powiedzieć :)

Pozdrawiam,

Lesiu1998
15-03-2012 19:01
Wan1Mas Offline

(15-03-2012 18:55 )VeskinJoy Wrote:  To wykroczenie jest karalne, może sobie nie zdajesz z tego sprawy ale mój ojciec jest prawnikiem i ja co nieco o tym wiem : ) Takie "obsmarowywanie" i internecie może zdawać się zabawne, ale to jest porównywalne do realnego wyzywania i że tak ujmę dręczenia innych, powiedziałeś że Ci groziłem? Ja? W życiu, ja nikomu nie grożę ja tylko Ci uświadamiam, w jakiej poważnej sytuacji możesz się znaleźć, być może dla Ciebie to jest zabawne co piszę, ale to wszystko to prawda, w internecie nikt nie jest anonimowy mój drogi, kiedy piszesz coś w internecie na zawsze zostaje w internecie, kiedy wyzywasz kogoś i dręczysz w realu dostajesz kuratora i dość spore odszkodowanie dla osób poszkodowanych, może jesteś za młody i po prostu nie rozumiesz - ale kiedyś dorośniesz i o tym jeszcze pomyślisz. Pozdrawiam : )

Za opublikowanie wiadomości które były kierowane do mnie? Wybacz, ale mylisz pojęcie prywatnej korespondencji a prywatnej rozmowy. Twój ojciec jest prawnikiem, mój wącha kwiatki od spodu, znaczy się znam się na florystyce? Groźba = przyjdzie pan w czarnym garniturku, grozisz mi, że mimo tego że nie zrobiłem nic co narusza twoje prawa spotka mnie sankcja, także znowu - failujesz.
To że w internecie nikt nie jest anonimowy nie jest żadnym nowym osiągnięciem, problem zaczyna się wtedy, kiedy osoba której wygrażasz siedzi w Kalifadzie Brytyjskim.
Wyzywasz i dręczysz? Rozumiem że słowo idiota, czyli nazwanie czegoś po imieniu to groźba? Póki co to Ty, drogi Veskinq mi grozisz. Dorośniesz? Młody, zgol dziewiczego wąsa, walnij barana w ścianę i dopiero wtedy zacznij mi grozić sankcjami za coś, co nie łamie Twoich praw.
(This post was last modified: 15-03-2012 19:02 by Wan1Mas.)
15-03-2012 19:01
baku10x Offline
*

(15-03-2012 19:01 )Lesiu1998 Wrote:  Według mnie ten wątek jest niepotrzebny. Dla mnie osoby które rozmawiają/obrażają lub coś innego są dziećmi, które by się bały w realu to powiedzieć :)

Pozdrawiam,

Lesiu1998

Oto Lesiu! Posłaniec Veskina.
15-03-2012 19:03
VeskinJoy Offline
*

(15-03-2012 19:01 )IConquer Wrote:  
(15-03-2012 18:55 )VeskinJoy Wrote:  To wykroczenie jest karalne, może sobie nie zdajesz z tego sprawy ale mój ojciec jest prawnikiem i ja co nieco o tym wiem : ) Takie "obsmarowywanie" i internecie może zdawać się zabawne, ale to jest porównywalne do realnego wyzywania i że tak ujmę dręczenia innych, powiedziałeś że Ci groziłem? Ja? W życiu, ja nikomu nie grożę ja tylko Ci uświadamiam, w jakiej poważnej sytuacji możesz się znaleźć, być może dla Ciebie to jest zabawne co piszę, ale to wszystko to prawda, w internecie nikt nie jest anonimowy mój drogi, kiedy piszesz coś w internecie na zawsze zostaje w internecie, kiedy wyzywasz kogoś i dręczysz w realu dostajesz kuratora i dość spore odszkodowanie dla osób poszkodowanych, może jesteś za młody i po prostu nie rozumiesz - ale kiedyś dorośniesz i o tym jeszcze pomyślisz. Pozdrawiam : )

Za opublikowanie wiadomości które były kierowane do mnie? Wybacz, ale mylisz pojęcie prywatnej korespondencji a prywatnej rozmowy. Twój ojciec jest prawnikiem, mój wącha kwiatki od spodu, znaczy się znam się na florystyce? Groźba = przyjdzie pan w czarnym garniturku, grozisz mi, że mimo tego że nie zrobiłem nic co narusza twoje prawa spotka mnie sankcja, także znowu - failujesz.
To że w internecie nikt nie jest anonimowy nie jest żadnym nowym osiągnięciem, problem zaczyna się wtedy, kiedy osoba której wygrażasz siedzi w Kalifadzie Brytyjskim.
Wyzywasz i dręczysz? Rozumiem że słowo idiota, czyli nazwanie czegoś po imieniu to groźba? Póki co to Ty, drogi Veskinq mi grozisz. Dorośniesz? Młody, zgol dziewiczego wąsa, walnij barana w ścianę i dopiero wtedy zacznij mi grozić sankcjami za coś, co nie łamie Twoich praw.

Udostępnianie prywatnych rozmów w internecie bez zgody drugiej strony, oraz jak Ty to nazwałeś "idiota" zalicza się do łamania prawa :) 3 raz pisze

(15-03-2012 18:59 )Interhex Wrote:  Nie kompromituj sie już bardziej drogi kolego.
Nie rozumiem dlaczego uważasz że się kompromituje, każdy robi to co lubi - wy nie wiem, gracie w metina a ja nagrywam =)
15-03-2012 19:03
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  EA in a nutshell Rangy 1 1.104 29-05-2012 13:40
Last Post: Infelicity

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5