Post Reply 
W co teraz gracie
Author Message
Gik Offline
*

RE: W co teraz gracie
Resident Evil 5 ssie. Zabrali wszystko to, co lubiłem w RE4 (a było tego niewiele), zostawili wszystko to, co nie lubiłem, partnerka cierpi na notoryczny debilizm, a sterowanie w wersji na PC jest niewygodne. A poza tym, jak gram na PC-cie, to szybko tracę zainteresowanie grą. Nie wiem czemu. Pewnie dlatego, że komputer kojarzy mi się głównie z pracą i przeglądaniem internetu, a nie graniem.

God of War III dał mi ok. 9 godzin bardzo przyjemnej rozrywki. Niby to samo, ale w sumie nie oczekiwałem jakichś szczególnych zmian, chciałem po prostu obejrzeć zakończenie historii Kratosa. BTW, zakończenie sugeruje, że będzie część IV. Nieee noooo, kto by się spodziewał?

Od ok. 2 lat jestem w tym samym miejscu w Wiedźminie. Mianowicie w Wizimie i właśnie skończyłem się bawić z tymi wszystkimi podejrzanymi. Nuda. Ale przyrzekłem sobie, że przejdę tą grę w te moje długie wakacje. Cóż, w zeszłym roku przyrzekałem sobie to samo i jakoś nie odpaliłem tej gry ani razu. Ale jest progres, od końca matur odpaliłem Wieśka całe 2 razy w sumie na jakąś godzinę!

Wezmę sie za Psychonauts z CD-Action. W końcu. Ta gra to ponoć klasyk niesamowity na Zachodzie.

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 08-06-2011 19:55 by Gik.)
08-06-2011 19:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

Tydzień temu w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem Diamentowej Edycji NWN, a wczoraj wyhaczyłem na GoG'u Port Royale 2 za 3$. W NWN wsiąknąłem na długie godziny na serwerze z modem Diablo.

@Gik RE5 mam z CD-A i ani razu nie grałem z botem. Gram z kumplami i ludźmi z sieci- mimo iż nie jest to Resident Evil Duchem, to coopowa zabawa dawała mi mnóstwo frajdy.

[Image: 88440151.gif]
(This post was last modified: 12-06-2011 07:39 by punio7.)
11-06-2011 18:26
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
m4xies Offline
*

NWN Potrafi dać sporo radości, multum opcji w których możemy tworzyć postaci. Mnie osobiście się spodobał edytor świata gry, całkiem łatwy i przyjemny. I jak to ująłeś
(11-06-2011 18:26 )punio7 Wrote:  Tydzień temu w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem Diamentowej Edycji NWN

Być będąc, będąc tym kim chce się być.
12-06-2011 00:06
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Przemol360 Offline
*

Ja gram w Batman Arkham Asylum, bardzo mnie ta gierka wciągnęła, można w niej znaleźć wszystko walkę, elementy zręcznościowe, typowe znajdźki. Bardzo mi się podoba i robię z niej zagrajmy w. Szkoda, że już wcześniej w nią nie zagrałem ;p.
12-06-2011 15:12
TheKonZeb Offline
*

Ja obecnie gram w Homefront, podoba mi się ta gra. Fabuła jest nawet ciekawa (przynajmniej ciekawsza od tej z CoD'ów).
13-07-2011 09:09
deadwheel Offline
*

Akutalnie hmm:
-FEAR 3. Slyszalem rozne opinie o tej grze ze nie jest juz taka straszna jak stare czesci bla bla bla i inne no ale patrzac z drugiej strony co w tych czasach wychodzi fajnego ? Prawie NIC! Same gry na pare godzinek relaxu . Kiedys byly fajne gry gralo sie miesiace zeby przejsc był klimat i git a teraz to nic ciekawego :/

-Rayman 3.Wracam do starych czasow kiedy ta gra była fajna i zabawna :)

-Counter Strike 1.6 - Ta gra nigdy sie nie nudzi jest tak stara a nadal ma miliony wiernych fanow :) lecz to nie co kiedys teraz na kazdym serwerze mozna spotkac dzieci biegajacych z haxami.

- No i na koniec gra ktora mnie mile zaskoczyla :) Fajna na relax - http://proun-game.com/ . Polecam warto zagrac :) typ mial pomysla i to nie byle jakiego :) Tylko pozniej mozna dostac lekkiego bzika jak sie w to troszke pogra ;d no ale nic nie zapeszam zapraszam do downloadu i zagrania :) Zeby nie bylo nie reklamuje

Pozdrawiam deadwheel
(This post was last modified: 13-07-2011 16:45 by deadwheel.)
13-07-2011 16:44
Uncybius Offline
*

Aktualnie gram sobie w Alien Shooter - ciekawa gierka dla ludzi, którzy chcą sobie posiekać ogromną liczbę ufoli. Gierka z gatunku cRPG, naprawdę świetny tytuł.
13-07-2011 20:11
ADominacja Offline
*

Jak jestem sam to gram w New Vegas. Jak kumpel przychodzi, to w Watchmen.
W te wakacje chciałbym jeszcze zagrać w Arcanum, tylko nie mam możliwości zakupu.
(This post was last modified: 13-07-2011 23:50 by ADominacja.)
13-07-2011 23:50
kaszub Offline

Aktualnie odkrywam uroki gry Audiosurf. Nie myślałem, że taka niepozorna gra może tak wciągać. :D
14-07-2011 15:50
Ramirez458 Offline
*

Ja obecnie gram w Call of Duty 2 : Multiplayer od 3 lat i nic po za tym . Mój "staruszek" nie może pociągnąć żadnej gry wydanej po 2007 roku , ale na szczęście niedługo zmieniam sprzęt na nowy .
20-07-2011 19:59
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Na jakie gry teraz czekacie? Nylon661 62 18.201 25-03-2012 19:10
Last Post: Ozzy

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5