RomanPL79

{socialsites}
|
RE: Minecraft
(31-05-2011 22:37 )m4xies Wrote: A ja mam po prostu nadzieję, że napis unlicensed version zniechęci tak z połowę tych dzieci, które kręcą Minecraft'a :/
Lub po prostu kupią sobie oryginały i dalej będą zaśmiecać yt -.-
A co do unlicensed version to jak to wyskoczy, to można sobie bezproblemowo grać dalej bo nic nie blokuje (w sumie jest to tak zbugowane, że mi na oryginale wyskakuje, że mam pirata...)
|
|
01-06-2011 06:15 |
|
m4xies

{socialsites}
|
(01-06-2011 06:15 )RomanPL79 Wrote: (w sumie jest to tak zbugowane, że mi na oryginale wyskakuje, że mam pirata...)
To dla tego, że grasz w trybie offline i/albo cię rozłącza.
(01-06-2011 06:15 )RomanPL79 Wrote: Lub po prostu kupią sobie oryginały i dalej będą zaśmiecać yt -.-
Szczerzę wątpię, prędzej znajdą mod'a do Minecraft'a, który usuwa ten napis, a takowy istnieje :/
Być będąc, będąc tym kim chce się być.
|
|
01-06-2011 09:48 |
|
Sworson

{socialsites}
|
Quote:Nie wiem jak takie gówno mogło porwać tyle ludzi do gry.
Mimo wszystko, to gówno ma grywalność.
Quote:przecież to jest robione na kolanie, z tibiopodobną grafiką pudło z klockami.
Nom. A teraz, idź grać w Crysisa.
Quote:Aha i dla przyszłych hejterów, nie piszę o was tylko mówię swoją opinie o grze.
Wiesz, co to są hejterzy? Z czystej ciekawości, pytam.
Quote:Więc jeśli macie po mnie jeździć dlatego że nie jestem "MajnKraftofcem" to wsadźcie swoje komentarze tam gdzie możecie mnie pocałować.
Gratuluję, wymyślenia nowego słówka.
Na razie, twoja krytyka jest dość marna. Nie, bronię Minecrafta. Bo sam, mnie już znudził dosyć dawno. Aczkolwiek, krytykowanie go za grafikę, jest... A, to gówno porwało tylu ludzi... Bo mimo, wszystko wciąga. Widziałem, na twoim kanale recenzję Counter Strike(swoją drogą, śmieszna sprawa) i mówiłeś, że ta gra bardzo wciąga i ma grywalność. Sam, widzisz. Taki CS nie ma żadnego sensu, po za strzelaniem, a ciebie wciągnął.
|
|
05-06-2011 16:50 |
|
RomanPL79

{socialsites}
|
(05-06-2011 16:11 )Lares838 Wrote: Nie wiem jak takie gówno mogło porwać tyle ludzi do gry.
Te "gówno" porwało tylu ludzi swoją grywalnością oraz oryginalnością, bo jeżeli ktoś chce coś stworzyć z niczego, to co ma do wyboru? Z tego co znam to tylko Gmod i Minecraft. Ale najpierw pewnie wybiorą minecrafta, bo jest łatwiejszy do opanowania niż Gmod
(05-06-2011 16:11 )Lares838 Wrote: Przecież to jest robione na kolanie, z tibiopodobną grafiką pudło z klockami.
Powiem tyle - grafika w grach nie jest najważniejsza.
(05-06-2011 16:11 )Lares838 Wrote: Grałem dosłownie chwilkę (ok.15min) I nie znalazłem NIC co by mi się mogło w tej grze spodobać.
Widać jesteś za mało kreatywny :) (bez urazy)
|
|
05-06-2011 17:38 |
|