Post Reply 
W co teraz gracie
Author Message
m4xies Offline
*

RE: W co teraz gracie
Gdzie tam, teraz młodzież po prostu ogląda zarąbczaste kreskówki których główne przesłanie to - znajdź, zniszcz, zapomnij. Przynajmniej tak jest u mojego brata, dlatego na urodziny kupiłem 10-latkowi Prototype'a, a co najciekawsze, sprzedawała go osoba z kontem Junior. Tak by the way, Poluję teraz na te demko Duke Nukem Forever, ale nigdzie nie mogę znaleźć... Trzeba będzie zadowolić się póki co Bionic Commando :o

Być będąc, będąc tym kim chce się być.
05-06-2011 07:57
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MugoX Offline
*

Bionic Commando to krótka gra, niestety
05-06-2011 09:31
Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

Bionic Commando- zróbmy grę z huśtaniem się po budynkach bez otwartej przestrzeni. Jupi...

[Image: 88440151.gif]
05-06-2011 10:00
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lares838 Offline
*

Tylko w wiedzmina i to tak po pół godziny do godziny dziennie (tylko dlatego że jeszcze nie przeszedłem). W ogóle staram się ograniczyć granie na kompie i zająć się ważniejszymi sprawami.
05-06-2011 15:49
Davidb9310 Offline
*

Ja gram w Lola lub w World Of Warcraft częściej gram w mmo niż takie zwykłe gry :)
05-06-2011 18:05
m4xies Offline
*

LoL to nie MMO, ale ty chyba już o tym wiesz, LoL jest fajny swoją drogą, dobrze, że nie dałem się wciągnąć :D

Być będąc, będąc tym kim chce się być.
05-06-2011 18:08
AiS366 Offline
*

Aktualnie pogrywam w Dooma 2 i w demko Duke Nukem Forever. Strasznie się zawiodłem na DNF.
08-06-2011 07:59
MrSetoKami Offline
*

Ja sobie kopałem w stosie gier z CDA no i zwróciłem uwagę na Splinter Cell'a, pierwszą część :) Jakiś taki sentyment mam do dwóch gier tego typu akcji: właśnie Splinter Cell i Hitman. Choć najnowsza część Splinter Cell'a mnie nie przekonała bo była jakaś taka za prosta. Tak samo Krwawa Forsa. Nie to co Codename 47 :D

No i oczywiście w przerywnikach multi: Assassin's Creed Brotherhood :)

[Image: podpisay.jpg]
08-06-2011 12:30
Falc00n Offline
*

@Bionic Commando
Ta gra to jedna wielka porażka. Bardzo mi nie przypadła do gustu. Nie widzę w niej żadnych zalet. Gdybym chciał pohuśtać się na czymkolwiek to już wolałbym głupiego Spidermana. Btw jak przypominam sobie Spiderman'a 1 to mnie nostalgia bierze :)
08-06-2011 14:50
Mide Offline
*

Harbinger - gra z które będę robił LP, ogólnie lubię takie gry w których gameplay rozbija się o bieganie i strzelanie z broni do przeciwników w rzucie izometrycznym z góry, pod kątem. Dlatego mnie przyciągają produkcje jak Alien shooter itp - taki właśnie jest Harbinger tyle że ten postawił na fabułę.

A i w między czasie sobie opanowałem terrarie - nie będę mydlił oczy pobrałem, zagrałem, usunąłem - dobrze że nie kupiłem bo bym się wnerwiał o zmarnowane pieniądze.

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
(This post was last modified: 08-06-2011 19:56 by Mide.)
08-06-2011 19:53
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Na jakie gry teraz czekacie? Nylon661 62 18.251 25-03-2012 19:10
Last Post: Ozzy

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5