Post Reply 
Seria Doom
Author Message
TaboretPL Offline
*

Seria Doom
Co myślicie o tej już legendarnej serii? Dla mnie osobiście zawsze pozostanie jednym z najlepszych FPS-ów w historii. Młodszy brat wolfensteina który zrewolucjonizował ten gatunek. 3 część niesłusznie zjechana przez takie znane czasopisma jak CD-action czy PLAY. Dodatek Resurection of evil tylko poprawił to co było świetne. Dodatkowo zagrajmer czlowiekzwyzyn pokazał sporą ilość modów do dwóch pierwszych części co pokazuje że jeszcze długo o niej gracze nie zapomną.
Więc jakie jest wasze zdanie?

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
11-05-2011 16:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mide Offline
*

RE: Seria Doom
Mogę się mylić wtedy przepraszam ale czy cokolwiek łączy dooma 1 i 2 z doomem 3? :O (chodzi mi o fabułę oczywiście :P) - bo jak nie to równie dobrze możesz zrobić osobno doom 1 i 2 jako smaczek sprzed lat i doom 3 jako ressurection tej gry. Patrząc w ten sposób to jak będę robił Prince of Persie to musiałbym zacząć od pop i pop2 - z czasów amigi zanim Sands Of Time nakręcę :P. Ale jako tako pomysł fajny osobiście nie pamiętam już nic z doom 3 a chętnie bym sobie to obejrzał (płyta przestała istnieć a i tak nie chciałoby mi się w to grać :P)
15-05-2011 19:28
BoxPickerr Offline
*

RE: Seria Doom
Doom - co tu dużo mówić seria legenda nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości.. Wychowywałem się na tych grach. Wielkie oczekiwanie na Doom 4 trwa... W międzyczasie należy się zaopatrzyć w Doom 3 BFG Edition, która bedzie zawierała Doom, Dooma 2 , Doom 3 ze wszystkimi dodatkami oraz odświeżoną grafiką i dźwiękiem. Można powiedzieć przystawka przed Doom 4, który na pewno będzie kolejnym wielkim hitem i perełką w mojej kolekcji gier :) Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać...
15-07-2012 08:55
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Dobra seria na pierwszy raz? MrQullus 9 2.033 04-04-2013 10:42
Last Post: taslop95v
  Seria The Elder Scrolls Andre 2 972 11-01-2013 15:48
Last Post: MZLJ
  Seria Brothers in Arms RomanPL79 1 1.228 09-11-2011 20:16
Last Post: Blitz
  Seria Resident Evil Iglo16 0 739 22-08-2011 20:08
Last Post: Iglo16

Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5