TheQuadfour zawiesza działalność
|
Author |
Message |
Elwood

{socialsites}
|
TheQuadfour zawiesza działalność
Parę minut temu zalogowałem się na YT i na głównej stronie ukazał mi się taki oto biuletyn autorstwa Quadfoura:
Quote:Z pewnych przyczyn nieodwołalnie zamykam swoją działalność na YT.
Możecie śmiało un-subnąć konto, nic tu się nie pojawi.
Pozdrawiam Quadfour.
Na kanale tego użytkownika zobaczyłem natomiast jego odpowiedź na pytanie, czy jeszcze kiedyś wróci:
Quote:Być może, ale na pewno nie w najbliższej przyszłości.
Rozumiecie coś z tego? Myślicie, że ma to jakiś związek z jego ostatnim filmem (Zagrajmerski biznes)?
|
|
19-09-2012 18:54 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
RE: TheQuadfour zawiesza działalność
Jeśli zrobił to z powodu tego co się dzieje na YT i jak zmieniło się zagrajmerstwo, to w pełni go popieram. Zresztą, znając jego aktywność pewnie sam się w tym temacie wypowie:)
|
|
19-09-2012 20:02 |
|
Mandero

{socialsites}
|
Ale w każdym kraju jest tyle Minecrafta.
U nas problemem jest, że nie ma tych ludzi, co nagrywają również vlogi, horrory, FPSy, gry ogólnie etc - bo u nas w ogóle jest mało kanałów po prostu.
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
19-09-2012 21:20 |
|
kubn2

{socialsites}
|
(19-09-2012 21:20 )Mandero Wrote: Ale w każdym kraju jest tyle Minecrafta.
U nas problemem jest, że nie ma tych ludzi, co nagrywają również vlogi, horrory, FPSy, gry ogólnie etc - bo u nas w ogóle jest mało kanałów po prostu.
Zjedź na dół na YT lokalizacja: cąły świat jezyk: angielski i zobacz że minecrafta jest dużo mniej w porównaniu do zagranicznego YT. W sumie teraz tam królują przeróbki GangGnam Style xD
Jest masa vlogerów, fpsowców, czy innych kanałów nie o MC, ale są mało popularne bo na razie polski YT ma największe parcie na właśnie MC.
|
|
19-09-2012 21:24 |
|
Mandero

{socialsites}
|
Zobacz ile ma subskrypcji największy kanał zza granicą i ile u nas.
Zobacz ile u nich jest kanałów. Po prostu u nas jest X osób co się intereusje danymi grami ogólnie i X osób co się interesują Minecraftem. Jeżeli ktoś nie lubi Minecrafta, to przecież jak będzie chciał znaleźc filmik z jakiejś innej gry, to filmiki z Minecrafta w ogole nie maja wplywu, bo nie szuka ich, tylko wlasnie materialow z innych gier.
Przynajmniej ja tak uwazam.
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
19-09-2012 22:16 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)