Agora - co to jest?
|
Author |
Message |
Mandero

{socialsites}
|
RE: Agora - co to jest?
Ino mi osoba będąca w Agorze powiedziała, że kiedyś widziała tam CTSG pod kontem MinecraftPL, tylko nie wie czy nadal tak jest ^^.
Poza tym CTSG nie może blokować jeżeli jest materiałów z Minecrafta bo są one na zezwoleniu od samego Notcha, poza tym wątpię, aby tak robił jakby mógł. Raczej na pewno by tak nie robił ^^.
Btw. wrzućcie materiał z Bety Space Marines i weźcie go rozeklamujcie, aby stał się popularny. Zniknie dosyć szybko.
(This post was last modified: 28-08-2011 14:14 by Mandero.)
|
|
28-08-2011 14:13 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Dla mnie dosyć dziwne, że na takiej zasadzie blokują. To już nie kwestia praw autorskich, tylko przywileju robienia filmów na zadany temat. Robienie materiału o jakiejś grze na wyłączność.
Hmm, dla mnie to coś nie halo.
|
|
28-08-2011 14:46 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Bezprawne blokowanie, co się robi z tym YT. Zdarza się, że administracja daje ostrzeżenie za jakiś film, tapetę, a potem się z tego wycofuje. A kilka lat temu było tam tak fajnie.
|
|
28-08-2011 15:00 |
|
baku10x

{socialsites}
|
(28-08-2011 14:13 )Mandero Wrote: Ino mi osoba będąca w Agorze powiedziała, że kiedyś widziała tam CTSG pod kontem MinecraftPL
Wątpię, że taka osoba ci to powiedziała. Oni raczej nie mogą tego mówić... Mało osób wie o istnieniu Agory, wielu pewnie w tej organizacji jest. Ale my zwykli youtubowicze nie wiemy kto do niej należy, jedynie "wielcy" youtubowcy moga wiedzieć kto tam jest, jeżeli oni tam są. A jeżeli byłby jakiś wyciek to by automatycznie zrobili jakąś selekcje (tak równa sie to z kosztami) ale nie mogą sobie pozwolić na rózne wycieki..
Czyli nie mogła ci taka osoba powiedzieć takiej rzeczy...
|
|
28-08-2011 15:16 |
|
Mandero

{socialsites}
|
A co, to są już podsłuchy na skype ze Agora się dowie kto mi powiedział?
|
|
28-08-2011 15:23 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Mówią, że Agora jest, podobno nie ma. Pachnie mi to jakimś spiskiem na miarę "klubu największych, najbogatszych", tyle że tu statusem "bogactwa" jest liczba wyświetleń i widzów.
|
|
28-08-2011 15:46 |
|
ThePirat19

{socialsites}
|
Mój Boże...
Kilka spraw do wyjaśnienia....
1. Nie muszę używać tylko jednego swojego nicku :P
2. Agora ma prawo blokować wasze filmy i jest to legalne...
3. Członkowie "agory" jej twórcy i administracja NIE ma prawa udzielać jakichkolwiek informacji na temat sposobów działania oraz jej członków. Jest to objęte specjalną klauzurą w umowie...
4. Agora nie jest Bogiem... i się nie dowie ale jeżeli to członek będzie miał spore problemy...
5. Pamiętajcie że za wasze wpisy ponoście odpowiedzialność prawną (tak tylko ostrzegam)
Pozdrawiam: ThePirat19
|
|
28-08-2011 17:15 |
|
Mandero

{socialsites}
|
Quote:5. Pamiętajcie że za wasze wpisy ponoście odpowiedzialność prawną (tak tylko ostrzegam)
Już po mnie jadą :<.
|
|
28-08-2011 17:19 |
|
ThePirat19

{socialsites}
|
oj... tylko tak napisałem... żeby nie było :P
|
|
28-08-2011 17:20 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)