Post Reply 
Bez tytułowy podsumowaniec 2!
Author Message
appareil Offline
*

RE: Bez tytułowy podsumowaniec 2!
Quote:Nie jestem profesjonalnym pisarzem i raczej to widać.
Ja nie jestem fizykiem jądrowym. Co jest dość oczywiste, bo nie zajmuję się fizyką jądrową.
16-02-2011 22:33
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MrZupapl Offline
*

Lecz gdybyś właśnie zaczął się zajmować fizyką jądrową, byłoby to widać to Twoim obecnym stanie wiadomości. Tak jak po mnie, że nie jestem profesjonalnym pisarzem.

Zacząłem tutaj pisać te newsy, żeby coś się działo. Chciałbym, aby ta strona zawierała coraz więcej informacji o zagrajmerach, grach, LP itp. Po prostu podoba mi się myśl stworzenia naprawdę zgranej społeczności z tą strona jako jej skupisko. Jeżeli ktoś by chciał przejąć moją rolę, nie będę się o nią bił, tylko będę regularnie czytać artykuły następcy.
(This post was last modified: 16-02-2011 22:49 by MrZupapl.)
16-02-2011 22:49
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Likki Offline
*

Zasady poprawnej gramatyki i ortografii polskiej obowiązują wszystkich, nie tylko „profesjonalnych pisarzy” (kimkolwiek by oni nie byli). Chociaż faktem jest, że apparatus ma tendencję do przesadyzmu pod tym względem...

Zaś jeśli chodzi o cel „stworzenia zgranej społeczności” o którym wspomniałeś - jest on jak najbardziej szczytny (sam dawniej takie próby podejmowałem), jednak - i tutaj swojego zdania nie zmienię - prowadzenie tego na zasadzie artykułów (i ogólnie utrzymywanie strony w formie blogu), raczej mija się z celem i jest, co tu dużo mówić, bez sensu...
(This post was last modified: 17-02-2011 10:10 by Likki.)
17-02-2011 10:09
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

Więc w jakiej formie wg. ciebie powinno to być prowadzone?

[Image: 88440151.gif]
17-02-2011 11:36
punio7 Offline
*

Minęły dwa tygodnie i nic. Z mojej strony uważam pomysł za nieudany.

28-02-2011 14:54
Lavos Offline
*

O rly? Spodziewałeś się, że można takie coś regularnie prowadzić? Hah.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
02-03-2011 21:23
punio7 Offline
*

Można, wystarczyłoby chcieć.

03-03-2011 12:49
Lavos Offline
*

Komu się chce takie bezsensowne zajęcie prowadzić? Nikomu. Chyba, że teraz dasz czadu.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
03-03-2011 23:27
MrZupapl Offline
*

Mi się chciało : )
Niestety główną moją wadą jest to, że się szybko zniechęcam. Zbyt emocjonalnie podchodzę do krytyki ponieważ bardzo często ją słyszałem. Również przez to często zwykłe wytknięcie błędów, aby mi pomóc w mojej głowie kształtuję sobie jako krytykę bądź czepialstwo.
Pomimo tego, że byłem bardzo zniechęcony chciałem dalej pisać te moje podsumowania. Niestety ktoś z mojej rodziny wtedy zmarł i nie miałem do tego kompletnie głowy. Od Lp w tedy też zrobiłem sobie wolne. Teraz czuję, że w pewien sposób 'odżyłem'.
Myślę, że odgrzewanie starego kotleta, który do tego był źle przyrządzony nie ma kompletnego sensu. Jeżeli wymyślę coś lepszego do pisania, mam nadzieję, że administratorzy tej strony jak i forum będą chętni do odnowienia współpracy. Jeżeli nie, rozumiem. Źle postąpiłem przerywając tak to bez słowa.
Pozdrawiam
(This post was last modified: 29-03-2011 21:56 by MrZupapl.)
29-03-2011 21:27
Gik Offline
*

Pomyśl nad zmianą koncepcji. Może lepiej skupić się tylko na tych najpopularniejszych zagrajmerach i po prostu pisać nowe informacje dopiero wtedy, gdy ci będą zaczynali nowe serie?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 29-03-2011 21:31 by Gik.)
29-03-2011 21:31
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Bez tytułowy podsumowaniec! MrZupapl 11 3.717 10-02-2011 19:41
Last Post: Lavos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5