Post Reply 
Na jakie gry teraz czekacie?
Author Message
psc1997 Offline
*

RE: Na jakie gry teraz czekacie?
Osobiście czekam na GTA V, lecz z przyczyn sprzętowych niestety nie przyjdzie mi w nią zagrać na moim komputerze. A z gier które mi ruszą, czekam na coś, czego nie widziałem nigdzie wcześniej w tym temacie, a mianowicie Euro Truck Simulator 2 :)
16-03-2012 17:10
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Parada Offline
*

Gra na którą czekam? Max Payne 3
Do premiery zostało ponad 2 miesiące, miło się będzie w to grało chociażby ze względu, że gra ukazuje się w czerwcu, wtedy kiedy praktycznie w szkołach jest już bardzo spokojnie i nie trzeba jakoś szczególnie zakuwać z nauką. Poza tym, jestem fanem tej serii, posiada bardzo fajnie opowiedzianą fabułę, ogląda się to tak dobrze jak dobrą książkę, która zapamiętuje nam w głowie na długo. Podoba mi się to, że w każdej części i w pierwszej i w drugiej był motyw ratowania naszej ukochanej kobiety, w trzeciej części będzie podobnie i być może przez to fabuła może naglę się zmienić, to lubiłem chociażby w tej grze... Się rozpisałem, w każdym bądź razie, bylo do 1 czerwca !
20-03-2012 22:22
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ozzy Offline
*

Nie wiem czy DLC się liczą, ale ja najbardziej czekam na dodatek do Battlefielda 3 - Armored Kill. Bardzo lubię takie duże mapki oraz pojazdy, a tam ma się znajdować największa plansza w historii Battlefielda :love:. Jeżeli chodzi o pełny tytuł to byłby to Fortnite. Jak dla mnie gierka zapowiada się bardzo ciekawie - bunkrowanie się w dzień, walka z potworami w nocy i to najprawdopodobniej w Co-opie.

═════════> Mój kanał <═════════
25-03-2012 19:10
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W co teraz gracie Gik 153 37.949 08-08-2013 23:42
Last Post: The Rock PL
  Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? TheMcTomex 15 6.311 08-12-2011 23:35
Last Post: Mrpati

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5